TEO's CORNER

Siden som tar for seg all verdens fotball med et objektivt syn !!!!!!!
You'll never walk alone
Drømmen for alle oss fotballelskere.....

Velkommen hit til Teo's Corner...Dette er en side som skal prøve å holde dere utenforstående, fotballelskere oppdatert om hva som skjer rundt i den store fotballverden. Det blir først og fremst lagt vekt på det som skjer i England, men skjer det noe stort andre plasser, ja da er dette plasen hvor du vil bli oppdatert.
Her vil det også bli mulig å lese om favorittlagene til enkelte av "vårres gutta", så det er mye snack's i vente.

Nyheter fra den store verden:

NIGERIA' S LANDSLAG INSPIRERT AV VÅRRS GUTTA!!!!
En utsendt spion kunne på Nigerias siste trening observere at Nigeria har vært her til lands for å få inspirasjon til videre trening. En snikfotograf som for anlednongen satt godt kamuflert oppe i et palmetre, kunne bringe hjem dette bildet:

Også Nigerianere kan løpe rundt midtsirkelen, men ikke helt uten hjelp...
    Vårres gutta's eminente trener, Knut Hurti sier til redaksjonen at det er positivt at andre klubber blir invitert til Neverfjord's treninger for å plukke opp noen små tips. Dette er en treningsmetode jeg selv har tenkt ut, og alle som måtte ønske det er hjertelig velkommen til å prøve dette, sier Hurti. Nigeria's trener, Olapade AbuDabi har via jungeltelegrafen A.A.Bongobongo, sendt en personlig takk til Neverfjord, og samtidig invitert vårres gutta's trenerteam på et opphold i Nigeria. Trener Hurti sier at dette selvsagt ikke er å forakte, men man får se hva tiden strekker til...

LIVERPOOL NÆRMER SEG TOPPEN...!!!
    Etter et par glimrende kamper, hvor Liverpool blant annet har scort mål, synes veien til toppen slettes ikke å være så veldig lang. Da både Manchester United og Arsenal viser seg å være helt ute av form, ligger veien åpen for de røde. Etter endelig å ha kvittet seg med manager Roy Evans, ser det ut til at laget har fått en ny giv, de har klatret flere plasser oppover på tabellen i det siste.
I et intervju med avisen Norge Blør har Den nye manageren Gerhard Houllier gjort det klart at Liverppol skal tilbake til toppen, koste hva det koste vil. Houllier sier også at det er høyaktuellt å sparke noen spillere, kjøpe noen nye og gjerne trene de resterende noe hardere. Intervall er ingen umulighet, avslutter han med. Liverpool's Spice Boy, Jamie Redknapp sier at dette kan høres noe slitsomt ut, men bare han beholder look'en, så skal han vel klare seg.

INTERN STRID I UNITEDS REKKER...
    Det florerer nå rykter om at det er splid i Manchester Uniteds rekker, blant annet har Ole Gunnar Solkjær sagt seg lei på de store lønnsforskjellene i klubben. Solskjær synts slettes ikke at David Beckham skal ha det dobbelte av hans egen lønn, da Beckham slettes ikke er så god som alle vil ha det til. David Beckham likte ikke uttalelsene som Solskjær kom med, noe han viste ved å stemle Solskjærm midt mellom bena på neste trening. Dette ble for mye for Henning Berg som i tillegg fikk støtte av Ronny Johnsen. Dette holdt på å utvikle seg til et realt masseslagsmål, før Alex Ferguson fikk roet gutta ned noen hakk.
Dette kan kanskje være deler av forklaringen på Manchester Uniteds motgang den siste perioden.Denne gangen har vi den store glede av presentere Raymond Fjellheim's favorittlagn nemmelig Macclesfield Town FC. Fjellheim har i en årrekke vært en særdeles viktig brikke for vårres gutta, en kan jo blant mye annet nevne at han har vært toppscorer et år på rad.
Trøkk her.....så får du se hjemmesia
Det er ikke helt uten grunn at Raymond har valgt å gi sjela si til dette stjernespekkede laget. Da den aldrende storspissen Steve Burr scoret seiersmålet i seriepremieren mot Maidstone United i 1987 var det gjort. Unge Fjellheim som i de dagene ikke gjorde særlig annet enn å terrorisere nabokattene i Rypefjord, fant straks ut at dette var laget i hans hjerte. "Steve Burr har alltid vært et idol for meg. Hver gang jeg har møtt motgang, har jeg hente inspirasjon i den store plakaten over senga" har Raymond uttalt.Macclesfield hadde i fjor en kanon-sesong da de rykket opp til 2.divisjon, etter en flott 2.plass i 3. divisjon. Klubben har i år fått en tung start på sesongen, med 10 poeng etter 12 kamper. En trøst får være at lagets to spisser er toppscorere i klubben. Både Wood og McDonald står bokført med 2 fulltreffere etter de første 12 kampene. Vi håper sammen med Raymond at laget hans kan rette opp den dårlige statistikken, og hevde seg lenger opp i divisjonene. Vil du se lagbilde av Macclesfield's store sønner, så trykker du bare her.

Lasse's favorittlag


Dette var TEO's corner for denne gang. Håpe du likte det du leste, selv om ikke alt er basert bare på fakta.....Til neste gang...Ikke gjør noe du vil angre på!!!