ALVORLIG SJØSYKE SATTE "VÅRRES GUTTA" UT AV SPILL , FOR EN STUND....
Kaptein sortebill, Jack berntsen og Kaptein krok på tur i Øksfjord
 Sjøsykeklubben "AS sjøpølsa" har fått tre nye medlemmer. Frank "dublin" Hauboff, Jon Olaf "joffa" Johansen og Marius "kempes" Bredesen har alle betalt kontigenten for neste års klubbmedlemskap.

Treneren's kommentar
"En imponerandes arbeidsmoral ble vist av "vårres gutta". Med kun 11 spillera gjennomførte vi en ganske grei kamp, tross litt sjøsyke å med han Frank i mål. Vi burde etter sjansa ha vunnet 9-2, men sånn e no engang fotball'n, ikke mere rettferdig en landhockey"

Lasse's kommentar
"Vi ligg under med 3-0 etter 7 og et halvt minutt, så snur vi kampen å jobbe oss tilbake til 3-3. Med en eller to friske innbyttera hadde vi nok vunnet minst 11-2, men sånn e no engang livet, Øksfjord blir aldri et atraktivt reisemål"

Onsdagskamp i Øksfjord e et godt tiltak av fotballkretsen. For det første e det godt å sette seg på båt i 2 tima etter arbeid, for så å spille fotballkamp, og for så å reise hjem og enda nå siste reprisen av water rats på TV2, som går sånn i halv tre tiden om natta. Nei, man kan si at kretsen har truffet "slinters'n" i salamipølsa med å sette opp bortekampa på onsdag, der en kun har ei reise tid på litt under 8 tima...

KEEPER "BUTTMAN" BLE VARM I BÅLGENSEREN DET FØRSTE KVARTERET

Frankie Fredricks var sånn passe bra i mål
Neverfjord måtte spille med midtstopper Frank "buttman" Breivik i mål, noe som gikk sånn passe bra. "Buttman" fikk fyr i bålgenseren i første omgang, men kom med noen respektable tohånds-redninger ut i andre omgang.

Neverfjordspillerne fikk utlevert sjøsyke tabletter i form av stikkpiller for å tåle tung sjøgang ut mot Lopphavet. Dessverre strakk ikke tablettene til, og Neverfjord åpnet kampen katastrofalt. Etter 10 minutter lå "vårres gutta" under med 3-0, og det så ut som om Neverfjord's sjøsamer var rammet av akutt fyllesyke, og havsulene i røde underbukser trengte så sårt en oppkvikker for å komme inn i kampen igjen.
    Keeper Frank Breivik begynte bakfra og mane spillerne til opprør, og det så ut til å vekke noen fra sjøgangen, for etter bare noen minutter etter 3-0 scoringen begynte "vårres gutta" å produsere målsjanser.

"ULVEN" BRUKTE HELE AREALET PÅ RYGGFLATEN TIL Å STARTE OPPHENTINGEN

The sexmachine...
Alf Petter "ulven" Willhelmsen kunne etter kampen sende en noe kvalm sexmelding hjem til sin kjære, for å  fortelle at han nok engang hadde puttet på mål for "vårres gutta".

40 minutter var spilt av første omgang. En corner blir innoverskrudd fra venstre side, og ulven bruker sin hardt opparbeidete fysikk til å nå ballen først. Ballen treffer den 17 kvadratmeter store ryggflaten til ulven, og spretter i mål, 3-1.
"Vårres gutta" fikk nå truen på at pausen kunne fordampe fyllesjuka, og at vi kunne ta igjen Øksfjords tomålsledelse i løpet av andre omgang. Laget ankom banen i andre omgang som fjærlette havsuler i korte underbukser og glimt i øyet.
    Ikke mange minuttene er spilt når Neverfjord produserer sin første sjanse. Et spark fra et sett nypussede gule sko som sitter på skankene til Jon Olaf Johansen skulle få æren av å plassere et meget hardt og presist bomskudd i stolpen til motstanderen bare etter syv minutter. Nå var "vårres gutta" på god gli, og en kunne føle at sjøsyken hadde blitt lagt igjen inne på toalettet på Øksfjord grendehus, som ifølge ulven manglet dopapir.
    70 minutter er spilt når ulven blir flikket gjennom av en følsom Knut Hurti tå. Willhelmsen gjør ingen feil, og løfter ballen elegant over keeperen til Øksfjord, 3-2.

TROND MARTIN SETTER FOTEN PÅ KULA OG SCORER SITT FØRSTE MÅL!!!

Trond Martin er født fisker..
Med baugen til Titanic i bakgrunnen prøver hær Trond å vise sitt dykkeransikt på 2 meters dyp. Trond Martin scoret et flott 3-3 mål...

Neverfjord's sjøsamer presset nå på for å få en utligning. Sjansene var store og en kunne ved flere anledninger notere ned skudd som passerte mållinjen 10 meter over tverrliggeren. Det måtte en corner til for å få ballene ned på fem fot. Frank hauboff stusser en corner vidre til Trond Martin Sivertsen som igjen plasserer ballen elegant i mål, med et klassisk bredsideskudd, 3-3.

ET KLASSISK BREDESEN ANGREP KUNNE AVGJORT KAMPEN 3 MINUTTER FØR FULL TID...

soft looking boys
Brødrene Bredesen spilte stort på sin høyre kant, og holdt på å avgjøre kampen like før slutt.

Kun noen få minutter står igjen av kampen da Petter "soft" Bredesen spiller en lompe til lillebror Marius. Minste Bredesen gjør et kristent godt løp og springer opp ballen etter at en Øksfjordspiller bommet så stygt på ballen at han visstnok pådro seg en muskelstrekk mellom ansiktet og ørene. Marius skulle ikke være noe dårligere han. Idet han fra en noe spiss vinkel prøver dundre ballen i mål pådrar han seg en strekk i underlivsmuskulaturen og sjansen ender ut i et smerterop.
    Kampen ender 3-3, men all ære til gutta som var ute på banen og gjorde en hederlig match.