NORDKAPP - NEVERFJORD   1-6

LAV FERIE-FAKTOR DA "VÅRRES GUTTA" KNEBLET NORDKAPP

Trener Knut Hurti hadde brukt ferien til å fiske på grundt vann, og planlegge nye finurlige trekk på fotballbanen sammen med arbeidsledig ungdom.

Treneren's kommentar
"Til å være den første kampen etter ferien va det hær overraskandes bra. Vi spille en del bra fotball å en del feriefotball, men vi kommer ut av det ganske bra med en 6-1 seier spør du mæ..."

Lasse's kommentar

"Tidvis mye bra dømming av en dommer som fikk lite hjelp av linjemennene som nok en gang ikke klarte å stille til start. Konklusjonen: lite feriefaktor blant dommerstallen.

Endelig skulle en få sjansen til å passere sine egne skattepenger i en 7 kilometer hul(Fatima tunnelen) strekning på vei mot Honningsvåg, og hvilken nedtur det skulle bli. La oss si det slik, Forslaget som ble lagt fram for kommunestyret i Kvalsund i 1997 om å gjøre Saraby bedehus om til et to etages horehus virker mere økonomisk forsvarlig enn denne tunnelen som i bunn og grunn kun gjør det enklere for Honningsvåg væringer å flytte sørover. Fatima tunnelen skulle også vise seg å ikke bli noen billig løsning for Neverfjord IL. Med en toll pris høyere enn en et to ukers ferieopphold i Ungarn måtte Neverfjord IL elte igjen 3-4 spillere på feil side av tunnelen for så å plukke dem opp etter kampslutt.....

SØRNES ÅPNET BALLET ETTER 15 MINUTTER....

Med sin utstrålende hvit farve hadde Sørnes strendene i Miami i sin hule hånd
Et to uker's intens treningsprogram i Miami har gjort Lasse Sørnes til en slankere og mere off-white mann enn sett tidligere. Vi ser han hær på bildet under en av de få pausene som var innlagt i programmet. Sørnes dundret overraskende inn det første målet etter 15 minutter...

Mye av denne seieren skal en takke Neverfjords svar på Kristen Gislefoss, kaptein Jon Olaf "joffa" Johansen for. Joffa kunne med ryggen mot samfunnshuset slå fast at vinden ville snu i andre omgang og valgte dermed side etter dette. Joffa fikk rett og Neverfjords gutter spilte med en laber bris blåsende opp i rumpehullet i begge omgangene.
    Kampen var ikke mere enn 15 minutter gammel da ett av kampens mange fine scoringer ble vist på storskjerm på Honningsvåg stadion. Odd Arne Olaussen flikker ballen nydelig til en forserende Lasse Sørnes som finter av forsvaret med en klassisk "Orlandofinte", for så å penetrere ballen i nettet fra 12 meter, 0-1 til Neverfjord.

FRANKIE FREDRICKS SCORER SITT FØRSTE MÅL DENNE SESONGEN

Frank buttman Breivik, et mere moderat ord for jordskjelv
Frank Breivik har i lengere tid vært ansiktet utad for den europeiske vaskebjørngenerasjonen, og har etter helgens scoring med venstrefoten gitt generasjonen et nytt løft.

Midtstopper Frank Breivik har aldri blitt sett på som en habil storscorer og vil sannsynligvis etter helgens gullscoring aldri bli det heller. Etter et innlegg fra Jørn Stian Olsen ender ballen til slutt mellom kaistolpene til Breivik. Frank legger all sin sløve kraft til i skuddet og ballen synes oval idet den meisles i mål bak en sjanseløs keeper, 0-2.
    Nordkapp reduserer på slutten av omgangen etter sløvt linjedommerarbeid og stillingen ved pause er 1-2 til gjestene fra verdens navle.

"ULVEN" SCORER 3 MÅL....

Alf Petter "ulven" Villhelmsen scorer mål like fort som en findusarbeider piller reker.

Er det noe trener Knut Hurti er fornøyd med bortsett fra at laget hans er kvitt tendendsen med for tidlig sædavgang, er at han har fått seg et stjernepar på topp som scorer flere mål på en uke enn en tyrker røyker rød prince på en dag.
Mål nummer 1: Lasse Sørnes dribler litt og passer til ulven, som bruker sitt noe tunge kroppsspråk til å komme på skuddhold. Ulven tåer ballen i mål fra 20 meter.
Mål nummer 2: Tor Espen Olaussen som for anledningen spilte fabelaktig driver opp langs venstresiden. Han gir ballen til Jørn Stian Olsen som igjen slår ulven igjennom som igjen ikke gjør noen feil idet han putter på nok et mål.
Mål nummer 3: Lasse Sørnes løser opp floker i leggmusklaturen til motstanderen og sender i vei et skudd som treffer stanga. Ulven dukker opp på returen som fløte i brunsausen og dundrer ballen opp i netttaket.

ODD ARNE OLAUSSEN SCORER DET FINESTE MÅLET I MAGERØYA'S HISTORIE

Olaussen junior er Neverfjord's svar på ungdoms idolet Finn kalvik
Odd Arne Olaussen brukte mye av sin vinterdvale til å pumpe jern på Jon's gym i Hammerfest, og har dermed fått så mye kveite i helgene at han har blitt tatt for å gå over kvoten.

Kampens beste spiller Tor Espen Olaussen kjører et urbant fintereportoar som ikke tidligere er vist på den nordlige halvkule, for så å gi ballen vidre til sin framadstormende blodsbror. Odd Arne Olaussen lar seg ikke be fem ganger og ladder i vei sin lange fot, og sender ballen i vei fra 25 meter. En kunne høre suset fra ballen i munnviken til de innfødte på tribunen i det den forserer mot mål. Selv med propangass i ræva hadde ikke keeperen rukket å strukket seg etter ballen i det den fyker opp i venstre kryss.

For trener knut Hurti var dette en behagelig opplevelse, og han kunne etter kampen røpe at det var godt i milten å se at spillere som Petter Bredesen og Karl Inge Svendsen ikke var betydelig reduserte av det år lange militæroppholdet i Lakselv, selv om noen på laget ennå ikke tør å snu ryggen til gutta i dusjen. Ellers fungerer spissparet godt, og midtstopperne/backene samt midtbanen så ut til å leve opp til sitt dårlige rykte. Med andre ord ferien har gjort alle godt.

(Poengene er denne gang gitt av Geir Odin Nilsen,som skal ha en takk for all hjelp under kampen, også en takk til Eirik Torbergsen som fungerte som oppmann)