11.Odd Arne Olaussen 6

12.Lasse Sørnes 6
13.Bendik Heggelund 4

HAN SATAN MÅ HA TATT PARTI MED OSS!!!!  (24/8-97)

No e det på tur til å gå til helvete med oss, mener Strige etter 6-4 tap for Øksfjord

Å tape mot Øksfjordhavn hjemme er som å tape en innlandsturnering mot Stallogargo IF. No må vi skjerpe oss, ellers går det her til helevete, mener trener Jon Einar Strige. Vi slipper inn 6 mål mot et lag som neppe har scoret 6 mål tilsammen på treningene sine det siste halvåret. Strige vet det ligger mere i "vårres gutta", og han vil prøve å mane det fram mot Nerskogen i neste kamp, for den MÅ vi vinne. Neverfjord stilte med følgende lag:
   Keeper: Yngvar Moen
                         Runar Fagerlund          Steve Sørnes        Tor Espen Olaussen
Robin Strand      Jørn Stian Olsen         Yngvar Holmgren     Knut Hurti        Petter Bredesen
                                   Odd Arne Olaussen           Raymond Fjellheim

1.omgang
Det var ikke spilt mere enn 2 minutter før Neverfjord får hull på byllen. Tor Espen Olaussen slår en glimrende ball til centercourt Raymond Fjellheim som sikkert og presist plasserer ballen bak en fortumlet Øksfjordhavnkeeper, 1-0.
Men hvor lenge var Raymond i paradis? 5 minutter etterpå reduserer Øksfjord til 1-1, på sitt første angrep. "Vårres gutta" tok tak på kampen igjen, og produserte et par klare 75% sjanser. Raymond Fjellheim var som vanlig en stor trussel mot motstanderens backfirer, og hadde anledningen to ganger til i første omgang til å føre Neverfjord opp i ledelsen, men uten hell. 40 minutter er spilt når Raymond Fjellheim igjen er gjennom, men denne gangen blir han stygt lagt ned innenfor 16 meteren.

Glemte å følge med?
Dommer Roy Skog måtte vært bedøvet..

Skog som er utdannet linjemann, lar spillet gå videre, og sier til Fjellheim at "du er for kort i fotan til at du kan bli lagt ned", Fjellheim svarer med samme mynt " Du e for kort i haue til å bli slått ned". Situasjonen ender med gult kort til Fjellheim og at Øksfjord tar ballen og legger på til 1-2 på andre siden av banen på en 10 meters offsidesituasjon.

2.omgang
Lasse Sørnes blir nå byttet inn på i håp om at formen har steget noe og rusen har lagt seg. Sørnes som fikk sitt tredje gule i forrige kamp, skulle egentlig stå over kampen, men glemte dette. Det tok ca 10 minutter av 2.omgang før utligningen kom, og ironsk nok ved Lasse Sørnes, som får ballen fra Raymond Fjellheim for så å tråkle seg inn i 16 meteren og tåe ballen i mål, 2-2. Neverfjord tok nå totalt over spillet og kunne notere flere gode sjanser etter dette. Petter Bredesen sønn av Harald Bredesen, og nabo til Kjell Rydningen, får sjansen fra ca 18 meter. Skuddet går knallhardt i stanga, og dessverre for "vårres gutta" er det ingen der til å ta vare på returen. Øksfjordhavnspillere fikk nå sjansen til å kontre, og det gjorde de. Med en superrask høyrekant som ikke kan kalles "The look of Loppa", kontrer de inn tre mål på under 10 minutter mot et overrasket Neverfjordforsvar, 2-5. Ett av målene var et klart offsidemål, og må kalles voldtekt av sjøsamisk forsvarsspiller, men dommeren luktet ikke lunta og lot øksfjord beholde målene og voldtekten.

HJELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kor e du når vi så sårt træng da!!!!!?

Kjetil Hafnor er sterkt savnet i forsvaret til Neverfjord. I de to siste kampene har ikke Hafnor kunne være med pga. ferie, og vi har manglet noen som kan spenne fotan til motstanderne opp på tribuneplassene, og etterpå gå bort til dem å spørre forsiktig " Ka slags grad av innavl e du?", dette har manglet i forsvaret til Neverfjord de siste to kampene, og heldigvis neste kamp mot Nerskogen skal Hafnor være med, og motstanderne kan vente seg helvete på jord, for han satan er visst på "vårres gutta" sitt parti, etter Strige å bedømme. Neverfjord tok nå tak i kampen igjen, som de egentlig har hatt hele tiden. Dommer Roy Skog viste nå fram en god gammeldags kompansering. Odd Arne Olaussen hiver et innkast til Lasse Sørnes, som spiller ballen tilbake til Odd Arne som står ca 12 cm i offside. han legger et flott innlegg som Yngvar Holmgren header knallhardt i mål, 3-5.
5 minutter etterpå får Neverfjord tilkjent hjørnespark, og hvem andre enn "The hellRAYser" himself dukker opp og reduserer til 4-5 på en glimrende volley. Neverfjord presset nå på for å få en utlingning, men uten hell.

Odda, ladda stor handa!!!
Odd Arne Olaussen sto klar til å ta hele Øksfjord laget med tørre næva

En situasjon like før slutt må nevnes. Odd Arne Olaussen blir klippet ned av en forsvarsspiller, og tar full tenning. Olaussen legger Øksfjordspilleren nede i gjørma og pynter på resultatet, men flere Øksfjordhavn spillere kommer til, og Olaussen sto klar til å ta dem alle. Det hyttes med never og en del treffere blir plassert i forskjellige leire uten å gjøre nevneverdig skade. Etter dette kontrer Øksfjord inn et siste mål på overtid slik at stillingen ble 4-6 til Øksfjord.

Denne kampen var et klart løft fra forrige kamp, men vi hadde ikke dagen vårres. Vi må bare ta av oss hatten for Øksfjords effektivitet, og ønsker dem lykke til videre i serien. Neste kamp mot Nerskogen SKAL og VIL gå i "vårres gutta" sin favør!!!!!. Vi nevner også at dette var den første kampen som Bendik Heggelund spilte for "vårres gutta", men uten å få vist hva han kan. Bendik kommer nok til å få vist seg i neste kamp.