NEVERFJORD - KVALSUND 1-3

POMFRIROMPER, UTDATERTE POLITITJENESTEMENN OG KLUBBUKTVÆRINGER ØDELA FOR "VÅRRES GUTTA"
En god look faktor er som en god tyggis
Petter Bredesen og resten av "vårres gutta" forlot Blodmyra med mørke solbriller på. To tap for Kvalsund i en og samme sesong er som å svelge en tepose uten tråd og vann. Bildet over viser Bredesen etter kampen med solbrillene på og teposen innabords...

Treneren's kommentar
"En meget god første omgang dær vi burde ledet med minst 3-0, men uheldige omstendigheta, udyktighet å en del blå tampax gjør sitt til at det kun står 1-0. Andre omgangen tar melkesyra "vårres gutta", å nesten uten innbyttera va vi dessverre sjanselaus mot slutten"

Lasses's kommentar
"No har æ vært tilskuer i begge kampan mot Kvalsund i år, å æ har sett pomfrirompa, utdaterte polititjenestemenn å Klubbuktværinga strekke hender i været etter begge kampan,  det svir innvendig å se sånt. Det får en til å tenke, "han dær oppe han bryr sæ ikke om god "look" faktor, han tar sæ kun av taperan"

Følelsen av sol og sommer va til å ta å føle på dær en stod med vann opp til knærne på Blodmyra stadion å speida etter det som skulle se ut som en fotballbane. Regnværet hadde gjort sitt til at publikum også fant det tryggest å bli hjemme å følge med direkteoverføringa fra Bingoen i Lakselv. Ikke bare va det trist at laget med den gode "look" faktoren og de store ballan dessverre gikk på et forsmedelig tap, det va også meget trist at man blei våt på sokkan.

"EN GOD OMGANG"

Et trist syn...
Torry Holmgren og Kjell Rune Mathson(bak til venstre) var en av kampens to store spillere. Kvalsund's Trond Markussen fra Klubbukt var også på tå hev i kampen, noe som dessverre ikke hjalp "vårres gutta" noe som helst.

Neverfjord's gutter spilte en meget god førsteomgang i regnværet, og det så ut til å gå "vårres gutta's" vei. Målet til Neverfjord ble scoret av en glimrende Jørn Stian Olsen, som hele kampen var et uromoment mot Kvalsunds svært hovne fisringer. Olsen fintet av Kvalsunds keeper og satte ballen elegant i mål etter at han ble frispilt av Trond Martin Sivertsen.
    Hele første omgang var preget av Neverfjords gode spill og en kunne se at publikum ble varmet opp av sjansene som Neverfjord forspilte på rad og rekke. Flere som ikke hadde sett kampen mente etter kampen at Neverfjord burde ledet minst 4-0 ved pause, men dessverre for alle damene som liker gutter med god "look" faktor og med fyr i løken stod det kun 1-0 til hjemmelaget til pause.
    En bør også nevne at Vegard Johnsen endelig var tilbake i Neverfjorddrakta og gjorde en kjempematch. Dessverre hjalp det ikke at både Vegard, Petter, Tor Espen og Jørn Stian spilte en av sine beste matcher for året, laget deres manglet innbyttere som kunne ta over når farten forsvant i føttene på Trond Martin, Daniel og Runar i andre omgang. Uansett Neverfjords gutter gjorde en hederlig innsats og vi får håpe på en snarlig røysning.