KVALSUND - NEVERFJORD 3-3

Berg Hansen reddet Neverfjord på en dårlig dag

Kvalsund spilleren som ikke vil stå fram med sitt virkelige navn, men som går under kodenavnet "Berg Hansen", satte et verdig punktum på et trist og uslipt lokaloppgjør med et godt plassert selvmål i siste spilleminutt.

Kampreferat

Det eneste som varmet i den sure brisen som blåste på langs av banen var de halvlonkne pølsene en fikk kjøpe i bua på Leikvang stadion denne dag. Fotballen som ble vist var ikke noen av lagene verdig, for Neverfjord kan så mye bedre og Kvalsund kan så mye dårligere. Etter første omgang burde det stått 5-1 til Neverfjord, men dårlig målteft og spark i grusen førte til at det kun stod 2-1.

Etter pausen gikk Kvalsund opp og ledet kampen 3-2 til det kun gjenstod 1 minutt. Da kom dagens fineste scoring. En flott lobb fra Yngvar Holmgren ble plassert på innersiden av 16'meteren til motstanderen og dær inne stod Kvalsund's "Berg Hansen" og penetrerte ballen i målet, sjanseløst for keeperen som ble stående som en sekk med silo og se ballen fyke inn. En flottere scoring på Leikvang stadion i unnavind har vel neppe blitt vist i år. Så dessverre måtte det en Kvalsund spiller til for å berge et poeng på denne dag. "Berg Hansen" har også i ettertid fått et tilbud om overgang til Neverfjord, men han har ennå ikke svart kan sikre kilder innenfor Neverfjord IL fortelle.

En lettere skuffet Petter "soft" Bredesen kunne etter kampen røpe til avisen Norge blør at krampen han pådro seg i låret 10 minutter før slutt var sterk nok til å røyse løken...

Kampen hardnet litt til etterhvert og det lovende spillet som ble vist de 15 første minuttene ble blåst vekk med den sure vinden. Målene til "vårres gutta" ble levert av spissparet Geir Odin Nilsen og Steve Sørnes.

Det er ikke så mye annet å si om denne kampen, enn at en får håpe på en bedre forestilling hjemme på Blodmyra til høsten i lett snefokk.