Neverfjord tre steg foran resten, og vant 2-3 over Kvalsund

Neverfjord liker seg på toppen av tabellen, og godtar slettes ikke at at lag som Kvalsund Tigers skulle kunne vippe oss av pinnen. Kvalsund har rett og slett samlet et lag med for liten kuk til å kunne hamle opp med "vårres gutta". I garderoben til Neverfjord var det urovekkende rolig før kampstart, og man kunne ikke se noe til nervøsiteten som nok lå godt gjemt bak forhuden, men under den tykke "skinntæva" ulmet den nervøse følelsen: topplaget kan ikke tape mot bunnlaget.... På Kvalsund sin side virket det mere som om de fikk Rosenborg på besøk. En innstilling som antakelig lød følgende: vi får prøve å begrense nederlaget, noe som skulle vise seg å bli helt korrekt.
                              Vegard Johansen           Kjetil Hafnor          Steve Sørnes
Runar Fagerlund      Jørn Stian Olsen        Lasse Sørnes      Knut Hurti       Tor Espen Olaussen
                                Tom Pedersen                   Odd Arne Olaussen

1.omgang:
Neverfjord tok tak i kampen og produserte et par 1/4 sjanser, men uten å virke gjennomtenkt farlig. De første 10 minuttene var spilt og det var ikke produsert noe som virket skremmede for noen av lagene, det virket som om det var svært så vennskapelig mellom de to lagene, men denne kommunen er ikke stor nok for oss begge og det ulmet fanskap under overflaten. Det var gått ca 15 minutter da Neverfjord fikk en trippelsjanse, først ved et skudd fra Lasse Sørnes som keeperen ga retur på, så et skudd fra Odd Arne Olaussen som også ble gitt retur på, og til sist kom Tom Pedersen med en ankel på ballen uten å treffe det halvåpne buret. Neverfjord satte nå inn trykket og slikt gir resultater. Steve Sørnes bryter et Kvalsund angrep og ballen ender hos Tom "petty" Pedersen som forserer mot mål. Petty finter av en Kvalsundspiller og skyter nede i venstre hjørne for keeper, 0-1. Jubelen og gleden fra sidelinja kunne høres helt inne i fryselageret på Kvalsund samvirkelag, det kan lagerassistent og hjelpetrener for Kvalsund Cato Nilsen bekrefte.
I denne perioden var Kvalsund kun farlige på dødballsituasjoner, men uten å prestere noe som lignet på en målsjanse. 30 minutter er gått da Steve Sørnes presterer dagens kraftigste takling. Gressløkføttene til Kvalsundspilleren ble kastet flere meter opp i luften, og man kunne notere et gult kort til vår egen Steve Bman. Resten av omgangen ble jevnspilt og lagene gikk til pause med 0-1 ledelse til "vårres gutta".

2.omgang:
Den andre omgangen var knapt begynt da Neverfjord produserer en ny sjanse. Tom Pedersen gir ballen til Knut Hurti på ca 16 meters hold, og Hurti skyter ballen hardt og kontant bak en fortumlet Kvalsundkeeper, 0-2. Kvalsunds supportere var nå omtrent like stille som Kvalsunds første 11'er. "Vårres gutta" jublet uhemmet og nå så det endelig ut som om vi skulle kunne slå Kvalsund på Leikvang stadion for aller første gang. Men som sagt tidligere, ta aldri kjeften full av rabarbra før en har gjort klar et glass melk. Kvalsund mobiliserte nå alt for å kunne ta igjen ledelsen som Neverfjord hadde tatt så fortjent, og det skulle vise seg at det skulle de også klare. Kvalsund får servert en corner, og Torry Holmgren flatnikker ballen inn bak Yngvar Moen, et meget pent mål til å være en Kvalsundspiller, 1-2. Neverfjord virket trøtt og så mere ut som Grunde Njøs på en titusen meter, stiv og krokete i ryggen, og det var bare for Kvalsund å peise på. 2-2 målet kom på en tabbe av forsvaret til Neverfjord og Trond "Neverfjord senker" Markussen setter inn utligningsmålet etter ca 30 minutter. Trener Jon Einar Strige var nå nødt til å gjøre noe.

Hellrayser, X-Ray, selen, Ray the sourcerer...
Ray the saver

Trener Jon Einar Strige hadde nemlig et kort godt gjemt bak i ermet, en kløver 7. Raymond Fjellheim ble nå satt inn, og det var ikke mere enn 13 minutter igjen av kampen. Fjellheim var svært tent, og det tok ikke mange sekundene, før den lille nakkeløse spissen produserte en kvalifisert 35% sjanse. Det gjenstod nå ca 4 minutter og Jørn stian Olsen kaster et innkast inn i 16 meteren til Kvalsund. Raymond Fjellheim er en luring, og som vi alle vet kan mannen gjemme seg bak en cola-boks om det skulle være nødvendig, en 1.6 m x 2 m boks. Fjellheim tar i mot innkastet og skyter fra skrå vinkel. Ballen fyker inn bak en overrasket keeper, 2-3. De påfølgende gledesscenene er helt ubeskrivelig, og kan kun beskrives dersom med LSD i blodet. Nå var det bare å fullføre denne kampen uten flere baklengs. Dommeren båste i sin fløyte 1 minutt på overtid, og vi kunne kalle oss Kvalsund kommunes eneste og beste fotball lag, men vi vil heller si VERDENS BESTE!!!!!

Dersom vi skulle trekke noe negativt ut av denne kampen, må det være at dette var den dårligste kampen vi har spilt i år, og vi vinner på en skikkelig dårlig dag mot et skikkelig dårlig lag. Det positive er at vi vant, og at scoringsmaskiner som Knut Hurti og Tom Pedersen har begynt å score.

Ballen gikk gjennom nettet!!!

Dagens beste kommentar og mening, må tilkjennes det tapende lags trener, Ole Harald Fredriksen som påstår hardnakket at ballen som førte til 2-3 målet gikk gjennom nettet på baksiden av stolpen. Kjære Ole Harlald nå må du høre etter hva vi har å si. Maskevidden på et fotballnett er under 10 cm, dommeren hadde sex med buret før kampstart og fikk sjekket alle maskene grundig, og sist men ikke minst Raymond Fjellheim klarer neppe å skyte gjennom nettet. Dagens nest beste kom fra Kvalsundback Anders Hansen som også hardnakket påstår at det ble uavgjort, men han påstår det ble 3-3. Anders hevder nemlig at Tigers ble snytt for et straffespark og dermed står det 3-3. Vi opplyser lille Anders at dersom det er slik en regner scoringer, så hadde det stått 3-7 til "vårres gutta", etter at Yngvar Holmgren ble pløyet innenfor 16-meteren i slutten av andre omgang uten å kunne notere pust fra dommeren. Vi ønsker Tigers velkommen til Blodmyra stadion etter ferien. No hard feelings.....