Bjørn A Hansen

Terningkast:

Helt greit

Kommentar:

Var med fra første ankelvrikk til siste albue. Ikke like usynlig som tidligere dommere, men absolutt godkjent

KAMPREFERAT

SORT/HVITT MØKKAFOTBALL!!!

Øystein Olsen og resten av backrekka samt keeper Rune Mathisen var de eneste lyspunktet i denne tafatte forestillingen av NIL/KIL. Forsvaret var svært bra og gjorde svært få feil.

Indrefjord var på hjemmebane, men hadde kun 3 stk supportere på tribunen som var fylt opp med tilreisende Kvalsund væringer. Synd å stå for en så sliten forestilling når folket velger å spandere godt sparte bensinpeng på å ta turen til hammerfest. Men en kan vel ikke alltid være på topp. men forsvaret var bedre enn aldri før, og virket rimelig godt trimmet. Espen Larsen styrte sin høyre side bra og lot syvmils støvlene få springe litt i denne kampen. Marius Bredesen og Kjetil Hafnor var igjen bunnsolide, og kan notere seg ned en 9'er på børsen begge to. Men kongen av hardt kunstgress er Øystein Olsen. Han er ikke bare kjent for å være produsent av verdens minste åtte tall, men også kjent for å være en lagspiller av rang. Olsen prøver alltid å spille ball, og det er slik vi vil ha det. Men dessverre for Olsen ble innsatsen forover på banen av hans medspillere heller laber. Om innsatsen kanskje var der, var definitivt ikke presisjonen der.

Målene var forøvrig svært flotte. Det første målet ble scoret og produsert av "The fellow Lasse's". Lasse Hansen spilte Lasse Sørnes fri som på meget elegant vis satte ballen over keeperen fra 16 meter, 0-1.

Lasse Hansen's mål var ikke noe særlig dårligere det heller. En fin ball fra Kenneth Dybvik ble tatt ned på brystet og penetrert i mål fra 17,3 meter, 0-2.

Yngvar Holmgren scoret det tredje flotte målet. Holmgren ble frispilt av midtbanen, og satte ballen elegant i mål bak en utrykkende keeper.

NIL/KIL produserte en del sjanser i kampen, men var udyktige foran mål. Lasse Sørnes som sist var i toppslag var denne gangen rammet av runde ankler. Midtbanen sprang i potetmos og kantene ble ikke mere delaktig i spillet enn Knut Hurti var, som forøvrig så hele kampen fra sidelinjen. Men tross alt vi vinner på en dårlig dag.

Innbytterne i kampen klarte ikke å få noe spektakulært til de heller, eneste Karl Inge Svendsen og Holger Wickstrøm som kanskje fikk satt Fiskelvfoten og fiskefoten til på rett side av ballen av og til. Men alt i alt, det beste laget vant ihvertfall.

Keeper Rune Mathisen var meget habil. Han slet bittelitt med 5 metersparket i starten(den første spratt 2 ganger før den forlot 16 meteren), men fikk etter hvert meget god dreis på ballklaskingen. Mathisen var sikkerheten selv, og belønnes med en 9'er på børsen. Bra Rune!!!

RULLERENDE BYTTER MÅ VEKK!!!

Kompetente spillere som Tor Espen Olaussen og Robin Skog ble rammet av rullerende bytter.

Til nå i serien har vi spilt våre kamper med rullerende bytter. Det vil si; at en spiller kan bli byttet ut, og senere etter å ha tatt astma spray og fått pusten tilbake bli byttet inn igjen. Dette kan av og til være en fin regel, men Neverfjord fotball velger å si at denne ødelegger mere enn den giver. Denne gangen rammet den spillerne Tor Espen Olaussen og Robin Skog. Gutta fikk de 15 siste minuttene i første omgang komme innpå, men ble sittende på benken etter pause. Robin Skog kom innpå senere i omgangen, mens Tor Espen valgte å sette seg på tribunen i en litt barnslig protest, men forståelig. Vi håper NIL/KIL ledelsen kutter rullerende bytter til neste kamp mot PFK på fredag, så slipper en kanskje slike episoder.