HFK2 - NEVERFJORD 6-3

Trener Knut Hurti kunne etter kampen bekrefte at det er like langt mellom himmel og helvete som det var mellom de riktige dommeravgjørelsene i kampen mot HFK

Kampreferat

For en uke siden knuste Neverfjord HFK 4-2 på hjemmebane, nå en uke seinere kan HFK takke dommeren og Neverfjord's litt tafatte start på kampen for sine 3 poeng. Dommeren hadde tydeligvis vært i badstu sammen med HFK's oppmenn dagen i forveien, for mer innsmurte avgjørelser skal en lete lenge etter. Men "vårres gutta" skal også takke seg selv for tapet. Gutta stod som halvkokte mandelpoteter og så HFK score 3 mål de første ti minuttene. Deretter våknet Neverfjord og kunne gå til pause med 3-1.

Vegard "Nusse" Johnsen scoret det flotteste målet som er vist i nyere tid på grusbanen til HFK.

Vegard Johnsen som ikke er kjent for å skifte truse i dusjen, fikk drømmetreff i andre omgang. Johnsen dundret ballen i krysset fra 16 meter, og keeper Ola Hansen virket som en hasselnøtt i en dyptallerken dær han stod å så på. Året's fineste mål!!!!

Takket være god jobbing av Jørn Stian Olsen klarte Neverfjord å komme inn i kampen igjen i andre omgang. Olsen kranglet seg vei gjennom det tunge forsvaret til HFK og satte ballen pent i mål.

Så satte Geir Odin Nilsen inn et straffespark og stillingen stod nå 4-3 til HFK.

Men selv Arkimedes må gi opp sine påstander når Jesus kler seg i sort og står med bind foran øynene og blåser i en hvit seljefløyte. For denne gang må en si det " Dommeren stinka". Det luktet våt polvått av han, kunne en spiller kommentere etter kampen. En burde hær kanskje ta en titt på hva dommerhonoraret fra HFK denne gangen var, for det var nok mere enn 500 kroner og en gratis brus.

I andre omgang var Neverfjord mye bedre og forsvaret fungerte mye bedre, og midtbanen mye vassere. Men det var dessverre ikke nok mot en sterkt rustet dommer og et toppet HFK lag. Vi takker HFK for kampen.