13.Karl Inge Svendsen 5

NEVERFJORD HAR FUNNET FORMEN, TAPTE 6-1 MOT HFK

Vi hadde lurt en kopp 60 i flasken, men det hjalp ikke...
Noen hadde blandet dårlig 60% oppi vannflaskene til "vårres gutta" i pausen.

Å slå HFKs andrelag skulle være som å slå lens i unnavind med en pakke twist i handa, men kampen skulle bli alt annet enn en pakke sjokolade og tre enkle poeng. For større taktiske blundere har ikke vært gjort siden det Marokkanske kystvåpenet angrep Sveits i 1966 med hele sitt ubåt arsenal. Ingen av Neverfjords ledere og managere var tilgjenglig for en kommentar i går, men via fax fikk vi tak i leder av fotballgruppa Tor Espen Olaussen som kunne konstatere at høyt press i andre omgang med stoooor motvind ikke var et sjakktrekk verdi en remis. Selv dommer Henry Knutsen som for anledningen dømte like dårlig begge veier fikk sleng i stillongsen i motvinden.

Neverfjord startet med følgende lag: Keeper: Børge Nilsen
                         Frank Breivik            Runar Fagerlund           Bjørn Hugo Mortensen
Petter Bredesen   Frode Johansen   Odd Arne Olaussen  Yngvar Holmgren  Tor Espen Olaussen
                         Raymond Fjellheim                               Bendik Heggelund

1.omgang.
"Vårres gutta" tar tak i kampen fra start av, og presser fram et par glimrende muligheter, men ikke før Tor Espen Olaussen får ballen på halvspretten blir det farlig.

TEO Korezinsky treffer ballen like hardt som en "Saraby slammer" treffer magesekken...

Etter et innlegg fra en kantspiller blir ballen svoppet ut fra HFKs forsvar, og på returen står Tor Espen Olaussen klar med sin høyre skytsengelen. Ballen treffer Olaussen klokkerent, og fyker i tverrliggeren hardere enn noet annet skudd som er fyrt av på denne kortklipte kunstgressbanen. Selv våre forfedre i træklompa og korte underbukser hadde ikke hatt noe å stille opp med. Men dessverre for Olaussen og resten av "vårres gutta" rikoskjererer ballen i tverrliggeren og rett opp i lufta. Ballen ble aldri funnet.

Etter at Neverfjord har hatt presset i de 10 første minuttene kommer HFK på sin første vistt. En 10 meters offside blir oversett og HFKs flankis hadde bare med å sette ballen under en utrustende Børge Nilsen, 1-0 til HFK.

Etter dette overtok "vårres gutta" kampen igjen likefort som de slapp HFK inn i den. Runar Fagerlund, Bjørn Hugo Motensen og Frank Breivik spilte som "vårres guttas" forsvar ikke har gjort tidligere i sesongen, nemlig bra. Nå så det endelig ut som om "vårres gutta" hadde begynt å koke maten igjen.

Neverfjord har en kløver knekt på lur...
Bendik Heggelund dribler 4 Tanaværinger inne i en og samme hytte...

Neverfjord har mange lure kort for hånden, men årets klart beste har vært kløver knekt Bendik Heggelund, som kom i brevoppkrav til Neverfjord IL foran Billefjord kampe som en erstatter for en langtdisskadet Lasse Sørnes. Heggelund hadde en kort sesong hos "vårres gutta" ifjor, men i år ser det ut til at han bli Neverfjords viktigste spiller etter et par knippe gode pasninger og noen lunkne løp. Yngvar Holmgren får ballen nede ved sidelinja og forårsaker en hel del ekstra uttøyning for forsvaret til HFK. Så slår han inn til en løpende Bendik Heggelund som styrer ballen elegant i mål, 1-1.  Heggelund gjør så en god gammeldags "hoven kamøyværing" midt på banen til ære for HFKs forsvar. Dette er mannen som kan redde "vårres gutta", forhåpentligvis....

Etter dette fulgte sjanse etter sjanse for "vårres gutta", Raymond Fjellheim treffer ballen direkte etter corner, men en glimrende Ola Hansen i HKF(HandyKapp Forbundet) buret får en hånd på ballen. Midtbanen til Neverfjord ved Tor Espen Olaussen, Petter Bredesen, Frode Johansen, Yngvar Holmgren og Odd Arne Olaussen jobbet glimrende og slapp ikke raske spinkle HFK spillere til på midtbanen. Resten av omgangen presset "vårres gutta" hardt på, men uten resultat.

2.omgang.
Neverfjords spillere og ledere blir neppe direkte kvalifisert til årets NM i sjakk for lag og foreninger på Emma Hjort om 2 uker etter denne bedrøvelige omgangen. Alt som kan sies om denne omgangen er følgende: 11 Neverfjord spillere i full motvind, og med et sitat fra andre mosebok i bakhodet; "la aldri et nederlag ta ditt livs gnist, la heller fanden ta deg med en passelig stor kvist". Dette er omgangen som "vårres gutta" fort vil glemme. 6-1 til HFK

Det er kun en ting å si etter denne kampen: VÅRRES GUTTA VIL RØYSE SEG OG DET FORT!!!!!!!!!!!!!