"VÅRRES GUTTA" GIDDER MEST SANNSYNLIG Å DELTA I UNIC CUP!!!

Våkne æ til Lørdag's formiddag så skal æ være med...
Vidar "porno light" Kristiansen mener "look" faktoren stiger med mere søvn. Kristiansen får se om han gidder å våkne opp til Unic Cup(five-a-side) i helgen.
Neverfjord IL har meldt på et noe søvn/fest stemt lag til helgens uhøytidelige five-a-side konkuranse i Isbjørnhallen. Neverfjord's trener Knut Hurti betegner lørdagens turnering som en god mulighet til å få sprunget av seg litt dampende kalorier og fredagens sannsynlige alkoholinntak. "Vi kommer til å ta det hær som ei lita treningsøkt for dæm som orke/kan stille opp", sier han til en uoppservang Finnmark dagblad journalist som passerte i bil forbi treningslokalene til Neverfjord IL. "Vi kommer også til å trene på fredag og søndag" legger han til. Uoffesielle rykter skal ha det til at Neverfjord's motstandere i helgens turnering Kvalsund, Honningsvåg og HFK har ligget i beredskaps trening i to uker nede i Sariselki i Finnland sammen med Bart Veldkamp og Øyvind Leonardsen for å finnpusse formen til turneringen. Til det svarer Hurti at han også har ligget i beredskaps trening, men det  hjemme i stresslessen sammen med et sett barneklær, to sett skinnhansker og en liter kroppsvarm kefirmelk. Vi tar det som det kommer sier han til redaksjonen.
Men det er ikke helgens turnering som kommer til å vekke mest oppsikt det er nemlig noe helt annet....

"The boys are back in town", "Fakkan" Fagerlund og "lompa" vil mest sannsynlig dukke opp på fredags treningen.
Runar "fakkan" Fagerlund ble som vi alle husker utslått av et klassiks "ronkeledd" i høyre arm like før sesongslutt. Siden den tid har "fakkan" tilbragt mesteparten av tiden sammen med venstre hånden og en bunke med politistudenter. Nå endelig har skaden leget seg og "fakkan" er klar til dyst. Han sier til avisen Norge blør at han er i knallform og resten av "vårres gutta" kan vente seg et fyrverkeri på fredags treningen. Kjetil "lompa" Hafnor, årets spiller i 97 sesongen, ble under vinterserien i fjord skadet i kneet og måtte forlate banen med et stigende kne og en lovnad om aldri mere å spille fotball. Nå nesten et år etter dukker Hafnor opp med et nesten like hovent kne og et like dårlig skudd, men med et håp om å kunne spille på verdens beste klubb igjen. Vi tar dem begge vel imot og håper på en artig trening.