En dag på kaia

NEVERFJORD FOTBALL'S SVAR PÅ FINNMARK DAGBLAD'S EN DAG PÅ KAIA, HER EN DAG PÅ TRENING:

Eirik raporteres i stor form..
Torbergsen er i knallslag, og kunne noterte 1 mål og 3 stangskudd sist trening..

Neverfjord idrettslag har snart trenet i 4 uker, og spillerstrømmen av nye spillere er helt enorm. Sist trening måtte Neverfjord idrettslag montere ferist foran inngangen til breidblikk hallen, for å begrense den store pågangen. Garderobene var så fulle og trange at en måtte sjekke to ganger om man hadde fått shortsen på rett fot, eller om man hadde tredd den på kompisen ved siden av. Leder av fotballgruppa Eirik Torbergsen som forøvrig er blant de som scorer mest på treningene om dagen(sist 1 mål og 3 stangskudd), sier til avisen Norge blør at alle spillere som tror de har noe å gjøre på et slikt høyt nivå kan komme å trene med "vårres gutta" helt fram til jul. Derfra vil vi sortere ut skiten, noe som burde være så lett som å føre en varm kniv igjennom en pakke prim, legger han til.

Kaka, kj�rer piggfritt...
Karl Inge kjøpte seg nye sko hos Hofseth & co i Kvalsund og ble lurt...

Å kjøpe seg sko er som å kjøpe russekjerring via faks, en vet ikke hva en har fått, før en har fått det hjem å prøvd den. Det fikk ihvertfall Karl Inge Svendsen erfare sist trening. "Kaka" hadde brukt en hel halvtime for å prute ned de nye vidunderskoene fra Viking hos dagligvare kjeden Hofseth & co fra 199,- til 179,-, og fikk bittert erfare hvordan det kan føles å stikke kneet til en samojedd, en blir lurt. Karl Inge spilte ikke mere enn 15 minutter før han merket at de nye skoene var så såpeglatt at det var teoretisk umulig å gjennomføre treningen. På telefon sier dagligvarekjeden Hofseth at de ikke har noen filial i Kvalsund lengere, slik at Karl Inge ikke kan få refundert pengene. Til kommentar sier Karl Inge at han neppe kommer til å handle flere sko hos Hofsteh & co, men heller kommer til å skaffe sg et tilbud fra Unni's kiosk i Kvalsund.

En suuuuusar...
Bjarne er komfyrløs og får ikke kokt maten...

Til slutt en liten påminnelse til alle med astma, bronkitt og andre oksygen avhengige sykdommer som kommer på trening. Bjarne Johansen har i det siste verken fått kokt eller tygd maten slik at sur/fuktig luft kan irritere pustekanalene under treningsøkta. Ivar Sørnes altmuligmann for "vårres gutta" sier at visst en skulle føle seg dårlig pga. irriternede luft, så har Neverfjord idrettslag utstyrt fotballgruppa med tiger-balsam slik at en kan smøre et tynt lag under nesen for å dempe denne ubehagelige følelsen av å være maskinist på en sild-olje tråler.