NEVERFJORD IL FORNØYD MED ÅRET'S SESONG, MEN NESTE ÅR VINNER VI!!!!


Manager Hans Arne Sørnes og en V-tegn visende leder av fotball gruppa Tor Espen Olaussen kunne si seg tålig fornøyde med seongen, men satser på opprykk neste år.

Året's sesong ble litt amputert av en noe dårlig forsesong. Neverfjord's gutter var dårlig forberedt på 4.divisjon's spill, og håndterte overgangen dårlig. En høstkåt leder av fotball gruppa Tor Espen Olaussen sier på den elektriske telefon at "vårres gutta" ikke var flinke nok taktiske i starten av sesongen, og fikk erfare det med vonde knær og blodfattige løker. Men så kom redningen.


Knut Hurti tar over treningen med dyre solbriller og billige truser. Med høy "look" faktor skulle Neverfjord berge sin plass i fikseri serien...

Knut Hurti har fått kultstatus i den lille bondebygda, og gamle kjerringer trykker hans kulemage til deres ømme brystrer. Knut Hurti fikk intensitet i treningene til "vårres gutta", og dermed opp innsatsen i kampene. Hurti er ubeseiret på Blodmyra, og blir det som vi håper kommer han til å fortsette med å bli det. Hurti nekter å tape en hjemmekamp, og dersom tap på hjemmebane skulle bli aktuelt må det bli over en lav sko, sier han til avisen Norge blør. Hurti legger også til at dersom han får beholde de samme håpløse spillerne til neste år, som han har hatt i år, kommer vi til å rykke opp neste år. Så det er bare å forberede oss på opprykksfest om noen måneder, og ifølge leder av fotball gruppa Tor Espen Olaussen vil festen være hos han. Tidspunkt vil bli angitt senere.