"VÅRRES GUTTA" UT PÅ TUR, ALDRI SUR!!

Drikk melk og bli aldri fri for tenner...
Nils Per Mortensen slår hær av en practical joke under en tidligere fotballtur, og som vi kan se av bildet ler Tor Espen Olaussen meget høyt av den gode vitsen.

For første gang i Neverfjord's historie drar "vårres gutta" ut i fremmed territorium for å slå feilpassninger. Neverfjord IL skal nemlig i helgen møte både Sørild og Varanger, som begge ligger i øst kanten av et fylke som Neverfjordinger tradisjonelt sett ikke vet mere om enn at det finnes russehorer til under kostpris dær, og reinsdyr som kan hele alfabetet. Trenger enn egentlig å vite noe mere? nei, mener leder av det kommunale Kefir og Clamydia fondet i Lebesby, Fritjof Vonnbråten.


Trener Knut Hurti er ikke redd for at "vårres gutta" skal komme hjem med løken i fatle, og en kur mot å pisse 12 grams toby'er....

Vår ubeseirende trener Knut Hurti har stor tiltro til "vårres gutta", og avfeier alle rykter om at Neverfjord's gutter er lett på avtrekkeren. Nei, vi er kun hær for å hente hjem poeng, og får vi 3 eller 4 poeng er vi fornøyde tatt i betrakting mannskapet vi stiller med i helgen. Vi mangler dessverre en del spisskompetanse i begge kampene, men vi får benytte oss av sjansene vi får. Til slutt minner Hurti "vårres gutta" på å ta med "kaldvindstrusa", som kan komme godt med i det kalde været østpå, og som også kan brukes som ekstra beskyttelse mot uidentifiserte saltflekker på det uvaska sengetrekket på camping plassen.... Vi ønsker "vårres gutta" lykke til.