NORDKAPP KOMMER TIL Å FORLATE BLODMYRA MED STRITT HÅR OG ET RÆVTAK MINDRE...

en �kke noe tr�ner f�r en har f�tt holl i sokkan...
Trener Knut Hurti mener "vårres gutta" er i fin form fra brillan å ned, og regner med å gi Nordkapp bakoversveis i lørdagen's oppgjør...

Som dere alle vet tar man ikke kjeften full av gårsdagens leverpostei visst en sier at tabellsituasjonen til "vårres gutta" ikke kan bli noe annet enn bedre. Trener Knut Hurti som overtok laget like før sommerferien sier han har, og kommer til å gjøre en del rokeringer som han håper på vil gi resultater. Når det gjelder spillersituasjonen er den sånn passe bra, men langt fra orgasmisk...

Runar Fagerlund en mann for sin arm...
Runar Fagerlund viser hær fram sitt "ronkeledd" som dessverre har satt gutten ut av spill. Bak kan vi se en oppgitt Tor Espen Olaussen ikledd sitt klassike "make love, not peace" smykke..

Dessverre for alle mindreårige fans av Runar Fagerlund og hans halvbrune lårmusklatur vil ikke "fakkan" stille til start i denne hjemmekampen. "Fakkan" har pådratt seg et klassisk "ronkeledd" i armen, og må stå over. På telefon fra Saraby sier Runar at han håper å være klar før neste kamp, men kan ikke love fansen noe. Han legger også til "har du prøvd å pusse tenner'n med venste handa?, det e som å greve i en fraukjellar med en tomstokk", noe vi forstår han så meget godt.
Ellers er Lasse Sørnes sånn passe bra etter Meniskskaden som ikke gjorde gutten noen hakk penere, men han stiller til start i sine grønne selskapstruser og håper på å få spille. Vi ønsker Neverfjord lykke til mot Nordkapp, og håper på 3 raske poeng.