NEVERFJORD'S C-LAG SLO KVALSUND 5-4 I TRENINGSKAMP...


"Ray the saver" scorer 3 mål og hat-trick i en tam forestilling på Blodmyra stadion...

Torsdag 16.7 møttes Neverfjord og Kvalsund til et vennskapelig titteloppgjør på Blodmyra stadion blant 1 million mygg og 10 liter myggmelk. Neverfjord stilte med sitt C-lag, og assisterende trener Tor Espen Olaussen var sikker på seier selv mot et toppet Kvalsund lag. Etter 1.omgang var stillingen 1-3 til gjestene og assisternede trener Olaussen måtte ty til taktiske rokkeringer i det sommerlige Neverfjord laget.


Marius "kempes" Bredesen var Neverfjord's beste og var faktisk enda bedre i andre omgang selv uten tannregulering og pessbrente håndflater.

Etter noen glimrende taktiske rokeringer i pausen tok det bare Kvalsund 10 minutter å legge på til 1-4, og nå så det ut som om gutta fra opptimismens hjemland var helt nede på egne knær å letet etter ting å stå på. Men selv Bergsfjord har karret et 17.mai tog på beinan etter den Norske sentraliseringa, så hvorfor kunne ikke Neverfjord slå Kvalsund da?. Raymond Fjellheim er en mann for sin tursekk, og tok saken i egne hender. Fjellheim scoret ekte hattrick og stillingen var nå 4-4 med 3 minutter igjen å spille.


Steve Sørnes scorer et briljant mål med egen hæl....

Steve Sørnes har alltid vært kjent for å være blant Neverfjord's beste hodespillere, men har ikke vært medlem i "Neverfjord's trick and carry" klubb tidligere. Etter denne scoringen bør nok klubben vurdere et eventuelt medlemskap. Bendik Heggelund som forøvrig scoret i første omgang med sitt beryktede "bananskudd" la en glimrende krosser inn i målfeltet. Der dukker Steve Sørnes opp og er kald som en fisk idet han hæler ballen i mål og stillingen blir da 5-4 til "vårres gutta".Assisternende trener Tor Espen Olaussen er fornøyd med resultatet, men er langt fra fornøyd med tempoet til "vårres gutta". Vi har ny match i neste uke og kommer da til å knuse dem, legger han til.