TRENINGSKAMP, NEVERFJORD - KVALSUND 8-3


"Zakki" var lettet over å se at det fungerer av og til

Årets første treningskamp på Blodmyra stadion skulle bli et lite steg i riktig retning for trener Jon Einar Strige og "vårres gutta".Kampen viste at det fungerer framover på banen sånn passe, og at forsvaret snart sitter. Strige gjorde en del omrokeringer på laget og fikk betalt i fint spill og mere agresjon fra spillerne sine.


Vil den nye midtstoppertrioen se slik ut?

"The Tuborg fittlers" alias Tor Espen Olaussen, Runar Fagerlund og Bjarne Johansen spilte meget bra i forsvar, og kan visst de fortsetter å imponere bli et fast innslag i den bakre treeren til Neverfjord. De runde anklene som har vært varemerket til Nevefjord's forsvar så langt var ikke fullt så rund, men mere oval enn noen gang. Trener Strige var sånt brukbar fornøyd med forsvartes jobb, og sier til avisen Norge blør at han ser lysere på det nå enn for en uke siden.Målscorere for Neverfjord denne gang ble: Lasse Sørnes(3), Raymond Fjellheim(2), Frode Johansen, Ivar Sørnes og Odd Arne Olaussen. Bortsett fra målene kan vi trekke fram Karl Inge Svendsen og Petter "soft" Bredesen's innsats på midtbanen.
Dagens debutant Marius Bredesen spilte en meget solid kamp på venstre flanke og viste at han blir å regne med de nermeste årene. Keeperene Børge Pedersen og Jon Harald Pedersen sto hver sin omgang og kom fra det greit.
Alt i alt et lite steg i riktig retning for "vårres gutta" som bare kan bli bedre. Vi er ikke lenger Norges seineste lag, vi er nå nest senest.