"VÅRRES GUTTA" HAR OPPRYKKSKAMP TIL HELGA!!!

v�rres gutta spiller i �r p� look
"vårres gutta" peiker ut veien mot 4.divisjon, den går østover mot Varanger...

Selv Dynastiet, Falcon crest og Traci Lord's beste blir bare småbæsj i forhold til såpeoperaen om Neverfjord's opprykk til 4.divisjon. Opprykksmulighetene har kommet og gått som sure oppstøt på en søndags morgen, og har som regel endt sine dager i den store telefonen på badet. Men nå 3 uker før seriestart har endelig Finnmark FotballKrets sett at det finnes flere talenter i Neverfjord enn det gjør ute på et skjær i Tysfjord. Så derfor gir FFK Neverfjord den gyldne sjansen til å rykke opp, men på en betingelse at vi slår Varanger IL i Finnmarkshallen til helgen.


Ivar og Hans Arne Sørnes har tatt ibruk svært iøyefallende ord for å få en opprykkskamp...

Brødrene Hans Arne og Ivar Sørnes er et godt bevis på at sukker ikke kan kurere sure oppstøt, men at det må pepper til for åpne en forstoppelse. For i helgen som gikk har brødrene sittet konstant i telefonen med ledere i forskjellige verv for at Neverfjord og Varanger skal få sin fortjente sjanse til å rykke opp. Det var etter Lørdagens Finnmark dagblad at "vårres gutta" mistet alt håp om opprykk, da leder av FFK Helmer Birkely stengte alle fjøslemmer for Neverfjord og la ferist på alle veier til opprykk. Men brødrene Sørnes smører ikke skiene med rød swix i påsketider. Hans Arne og Ivar brukte svært breie og iøyefallende ord om Finnmark Fotballkrets behandling av saken over den elektriske telefon og fikk til slutt gjennom en avtale som kunne tolereres. Neverfjord IL møter varnger IL til opprykks kamp til helgen!!!!


Tor Espen Olaussen maner til forsiktighet med å ta seieren på forskudd

Leder av fotballgruppa Tor Espen Olaussen sier til avisen Norge blør at vi må være svært forsiktige med å ta sieren på forhånd. Tor Espen har nemlig sittet oppe i hele dag og studert et Video8 opptak av en treningskamp mellom Varanger og Skippagurrakameratene som ble spilt på forsommeren 1975. Olaussen mener Varanger har spillere som kan gjøre det surt for "vårres gutta", og at vi nok kan vente oss en meget skjerpet motstander til helgen. Det eneste han hadde å utsette var den dårlige kvaliten på opptaket, og at kampen ble avbrutt etter ca 23 minutter da et busslast med russiske kvinnfolk og en caravan bil stappfull av falunkorv kom til stedet. Uansett Neverfjord's gutter er klare og vi lar oss ikke distrahere omså det skulle stå et helt båtlast med nakne mulatter vinkende med dusker store som gresstuer på sidelinjen i Finnmarkshallen. Vi er klar!!!!