NEVERFJORD FOTBALL ET AVSLUTTET KAPITTEL..

Lasse Sørnes som har stått for all elendigheten på denne siden i 6 år avslutter nå sitt eget mesterverk, Neverfjord fotball.

Etter seks år som tafatt skribent for hjemmesiden Neverfjord fotball har Lasse Sørnes bestemt seg for å kaste inn håndkleet, ikke som fotballspiller på NIL/KIL, men som skribent og webmaster. Mange vil nok si at dette var på høy tid og at denne avgjørelsen må være den beste beslutningen som er tatt i Kvalsund kommune de siste syv åra. På grunn av skolegang er det dessverre ikke tid til å oppdatere siden lengere, nå får andre skrive om hva fotball-laget foretar seg i de sene nattetimer. Det har vært seks svært morsomme år som webmaster og han takker alle spillere, ledere og alle som har vært i og rundt laget de siste seks årene. Det har vært en fantastisk tid. All honnør til alle som har latt seg bli skrevet om både frivillig og ufrivillig. 

 

Det eneste som vil bli lagt inn er årets spiller og årets toppscorer. 

 

Kampreferatene blir ennå liggende en stund oppe på serveren, sammen med alle de gamle nyhetene slik at du kan gå inn å ta ett siste farvel med all elendigheta. 

Så kan du en gang i framtida kjøpe boka "Neverfjord fotball, en ørkenvandring i divisjonene". Følg med i en bokhandel nær deg:)......

 

Takk for mæ

Lasse