KONG HOKLAND AV SKAIDI

Har Svein Hokland mistet bakkekontakten etter helgens uforglemmelige scoring?

Svein Hokland har alltid vært kjent for å være en mann med føttene godt plantet på bakken. Men etter helgens uforglemmelige scoring mot Indrefjord ser det ut til at knottene nok har forlatt grustaket for en stund. For på tirsdag troppet nemlig Kong Hokland den IV opp på treningen iført kongekrone og æresmedalje. Kongekronen hadde han fått tildelt under et svært så høytidelig lag på grendehuset i Klubbukt i helgen. Den ble utdelt av prinsen av Skaidi, Stig Gunnar Lyngmo. Endelig hadde hele Skaidi/Klubbukt området fått seg en konge og en hærfører av rang. Medaljen som egentlig er en forniklet og utvidet svømmeknapp(den lille havhest) fikk han hos folket av Skaidi/Klubbukt. En folkegave som kongen satte meget stor pris på. Kong Hokland den IV av Skaidi vil etter alt å dømme bli en konge med føttene godt plantet blant sine egne fotfolk og har lovet at han vil føle det svært så stolte og kulturrike folket opp nye høyder. Først skal vi ta Folldal verft, så tar vi Gargo!!!, var noen av Hokland's ord under talen til folket sitt i helgen( du kan lese hele talen under ukens bilde som viser et flott bilde av kongen i 16,8 millioner farver).

 

På treningen ga Hokland klar ordre om at noe svette i det kongelige undertøy kom ikke på tale, og alle pasninger på og mot han, måtte være innenfor rekkevidden(0,2 meter). Hokland sa også klart i fra at noe form for intervalltrening neppe ville være den kongelige høyhet noe verdig. Trener Ivar Sørnes kunne ikke gjøre annet enn å godta disse kravene, de kom tross alt fra en konge.

 

Espen Larsen som var på treningen og som ble ble svært så svett og klam i underbuksene, sier til redaksjonen at Hokland har tatt helt av. Vegskilt av Hokland med Folldal verft, medaljer og kongekroner på trening er å trå over gjerdet etter salt, legger han til. Nå må NIL/KIL ledelsen ta affære og si ifra når nok er nok, slike primadonnanykker er vi ikke tjent med i laget, sier han. Hokland selv sier til avisen norge blør at kommentarene fra Larsen kun er et uttrykk for sjalusi og mindreverdighetskomplekser. Larsen får komme til Sløydum(det kongelige feriested i Klubbukt) og si dette til meg personlig, ikke springe rett til pressen, sier han til avisen før han bæres av sted.

 

 

Kong Svien Hokland den IV av Skaidi 

 

Talen til folket av Skaidi/Klubbukt:

 

Kjære godtfolk, kystfolk og venner av mine slektninger

Nå er tiden inne

Nå er tiden inne til å snu trenden

Nå er tiden inne til å vise hvilket stolt folkeferd vi er

Nå skal den sure vinden snus

 

Kjære godtfolk, kystfolk og venner av mine slektninger 

La den kalde vinden som blåser oss midt i fleisen være vår ledsager

La den vise oss vei til vårt nye land

La våre feil være vår lekse og helbredelse

La havet fylle våre gommer med salt

 

Kjære godtfolk, kystfolk og venner av mine slektinger

Først skal vi ta Folldal verft

Så skal vi ta Gargo

Og er vi fortsatt like mange

Sprenger vi Kvalsundbrua vekk

 

Kjære godtfolk, kystfolk og venner av mine slektinger

Mitt kongelige blod er deres årer

Mitt kongelige blod vil tørke deres tårer

Flytt så ei fra din nabos gjerde

knull heller dama som bor i fjerde....