X-RAY MELDER SIN ANKOMST LIKE FØR NESTE HELG!

Dagen før kampen mot Indrefjord IL tikket det inn en melding på Neverfjord fotball's telefonlinje, en linje som kun tidligere eller potensielle NIL/KIL fotballspillere vet om. Det var Raymond Fjellheim som meldte sin ankomst over den elektroniske mobil.

Søndag kveld og spillerkabalen er i ferd med å gå opp for Ivar Sørnes & co. Kortene har vært godt stokket og knektene, kongene og essene har fått sin plass på laget. Nå gjenstår bare kløver 5 og ruter 9, så er kabalen klar mot Indrefjord IL. En kamp som spilles mandag klokken 19 i Rypefjord. men så skjer det!! Den røde lampa på NIL/KIL's kontor blinker i takt med pulsen til Frank Breivik etter en 400 meter. Det er en melding som tikker inn i siste liten. Fax maskinen spruter blekket over et A4 ark som kiler seg i rekordfart gjennom arkmateren. Faxen ser slik ut:

Det er en fax sendt i rekommandert sending til NIL/KIL fra Raymond Fjellheim. Det går et kaldt drag gjennom det lille rommet som bare for litt siden var fylt med varme og sigarrøyk. Temperaturen synker ca 3 grader og det hele ser ganske kritisk ut et sekund. Raymond Fjellheim er på tur tilbake til Finnmark fylke, og det i rekommandert sending til NIL/KIL via flyselskapet Color Air. Må kabalen legges på nytt?, må spillere bøte med sin plass?, har vi store nok shortser?, er flyet i rute?, har sigaren tatt fyr i ullgenseren siden trusa står i flammer?. Alt dette måtte besvares på få sekunder. Telefoner blir slått til hjelpetrenere og varamedlemmer i en fart som gjør telefonledningene glødende, og like før deadline er heldigvis alt på plass. Laget er klart, taktikken er lagt og Raymond Fjellheim kommer like før neste helg. Slik er hverdagen for ledelsen i NIL/KIL, beslutninger må tas på sittende hånd og sovende ankler, og heldigvis denne gang gikk det fint. Vi ønsker Raymond Fjellheim velkommen tilbake. Vi gleder oss.