EKSKLUSIVT!!! HEMMELIGE RØNTGENBILDER SNEKET UT!

De svært så hemmelige detaljene rundt Geir Odin Nilsen's kneoperasjon er endelig kommet ut i dagslys. Hemmelige røntgenbilder viser at Nilsen nok er produsert av andre materialer enn oss andre.

Geir Odin Nilsen har lenge vært beskyldt for å ha ett ledd mere i kneet enn oss andre, men nå er endelig hemmeligheten hans kommet fram på røntgenark og i ordknappe legejournaler. Disse røntgenbildene Neverfjord fotball nå bringer dere viser dere de første bildene av "DET ELASTISK MUTANTISKE KNE". Disse røntgenbildene var så hemmelige at de måtte gjemmes på heimevernets depotlokaler på Skaidi. Ansvaret for vaktholdet rundt depotet ble tildelt Kvalsund HV og Kokelv Krig og Kolikkforening(KKK). Tilfeldigvis var vår mann innen Norsk krigshistorie Mr. X legionær i denne brigaden, og hadde dermed tilgang til disse fabelaktige bildene som viser at mennesket's evolusjon ennå ikke er stoppet opp. 

Vi kan se på bildene over at knoklene og beinene i kneet til Nilsen smelter sammen som smør i smeltaost når det bøyes. Det hele ser svært så imponerende ut, noe som egentlig forklarer en hel del hvorfor Nilsen gjør ting med lærkula som andre ikke en gang kan drømme om. Det spekuleres nå fra utsiden av legekontorene om Nilsen har "ELASTISK MUTANTISKE" ledd andre plasser på kroppen også, men disse informasjonene ser ut til å være lagret på plasser selv ikke Kvalsund HV og Kokelv Krig og Kolikkforening har tilgang til. 

Nilsen sier til Neverfjord fotball via den elektroniske faxmaskin at han mest sannsynligvis er klar innen en 2 ukers periode. Vi gleder oss allerede.  Til dere som lurer på hva som ble operert, så sier rapporten ikke noe om det. Det eneste som kommer fram i rapporten er at mannen har tilgang til å klø seg selv på skuldra med egen albue....