FORSKJELLIGE FORMER AV INFLUENSA HAR LAMMET NIL/KIL

Steve Sørnes har "flatet" helt ut etter å ha blitt rammet av influensa. På bildet ser vi Sørnes tester ut de nye øretermometrene fra Sennheiser. Meget komfortable greier, hevder Sørnes, som mener at kombinasjonen av Willy Railo og temperaturovervåking er helt unikt. Det eneste en kan sette fingeren på må være veskemålerne som skal tres inn i darris, legger han til før han sovnet av.

NIL/KIL har i det siste blitt rammet tungt av influensa innad i laget. Selv kjønnsykdommer har etter denne epedemien måtte spille annen fiolin. 2/4 del av laget er rammet av samme influensasykdom som Steve Sørnes, nemlig den beryktede "Kunes epedemien", også på latin kalt "Lutea Diareas". den rammer mage, hals og nese, samt temperaturregulatoren i kroppen, og smittes via begge luftveiene. Kureres med hyppig inntak av paracet 500 mg, og en god dose canesten 5 mg.

 

1/4 deler av laget er rammet av den beryktede "ockelbo-influensaen", som rammer scooterførere når påsken nærmer seg. Disse bør ta seg selv fatt og møte opp når treningene starter for fullt igjen kommende søndag. Denne kureres med mildvær, motorhavari og sur landeveiskuling.  

 

De resterende er rammet enten av Big Brother hysteri eller lignende.

Trener for NIL/KIL Knut Hurti var på telefon dypt bekymret, og kunne gjennom munnbindet fortelle at han ønsker alle sammen bedring og at snart alle kan stille på trening "fitt for fight".

 

Treningene framover vil mest sannsynlig se slik ut: 1 trening ute midt i uken, der alle samles fra Neverfjord, Kvalsund og Hammerfest. Dette for å få alle samlet på en trening, og for å få mest mulig trøkk. Så vil søndags treningen inne i Breidablikk bestå.  Egentrening for de som vil er også viktig.

Vel møtt på søndag klokken 19.00 i Breidablikk