ET OPPLØFTENDE KVARTER FOR NIL/KIL....

Slik så det ut for Petter Bredesen etter 33 minutter spilt i første omgang. Det visuelle synet bestod av deformasjoner og dugg. Dette kunne en desorientert Bredesen bekrefte idet han ble geleidet til benken. På bildet kan vi se at Frode Larsen tar en syns og navnetest på en liggende Bredesen. Bredesen bestod ikke testen.....

Øksfjord har aldri vært noen målestokk for lag fra Vargsundet, men i helgen skulle Øksfjord vise seg å bli flere torskelengder for store for NIL/KIL. Dog stilte ikke NIL/KIL med et toppet lag, men lot outsiderne spille for å vise hva de kan. Noen viste fine takter, mens andre viste at det fortsatt er en lang vei å gå før de trør steinen ut av støvelen. En spiller fra gruppen av outsidere en bør trekke fram er Kenneth Aksberg, som viste at han er å regne med. Også noen av spillerne som forventes mye av har nok særdeles store steiner å springe ut av skoen. Både Lasse Sørnes og fjoråret's bestemann Petter Bredesen har nok flere fjærasteiner å springe bort. Andre spillere som det forventes en del av slik som Cato Dyvbik, Steve Sørnes og Alf Petter Willhelmsen viste i korte stunder at det ikke er så lenge igjen før de får helårsvei til Brennsvika. Steve Sørnes scoret et fint mål. 

Spillere i særklasse er Kenneth Dybvik(en klasse for seg selv), Odd Arne Olaussen og Marius Bredesen. Disse spillerne viste resten av gutta at trening ikke bare er et ord i den norske synonym ordbok, men også et begrep for gjensidig bevegelse flere ganger i uken.

En spesiell takk rettes også til keeperfossil Eivind Nilsen som måtte stille til start på meget kort varsel, da førstekeeper Rune Mathisen måtte melde avbud. Nilsen som er blant de få aktive som er igjen etter Kvalsund's topplag på midten av 50 tallet gjorde jobben sin helt greit, og ønskes velkommen på framtidige treninger og kamper.

 

Etter første omgang var stillingen 2-1 til Øksfjord, men burde vært 3-4 til NIL/KIL. Så i andre omgang entret tåken og melkesyra Finnmarkshallen og rammet NIL/KIL spillerne hardt. Med slutt resultatet 7-1 var det svært få tekstmeldinger som rammet de ventende kjente og kjære hjemme i Kvalsundet. Selv om laget bestod av mange outsidere burde en kunne forventet et bedre resultat. Men spillerne fikk vist seg fram, og som sagt overbeviste enkelte mens andre nok har en del igjen før de får delt ut en drakt med nummer på ryggen til sommeren. Det er kun trening som skal til, stå på!!!