TO MENN ÆRKLERT DØD ETTER KONDISTEST!

I samarbeid med Norsk gallup har NIL/KIL gjennomført en kondistest på enkelte spillere i stallen, og den skremmende undersøkelsen ble lagt fram på bordet på styremøtet i fotballgruppa sent torsdag's kveld.

Det var ikke bare spillerenes kontaktmann Espen Larsen som brant seg på underleppa da den lunkne kaffen ble servert sammen med svaret på den hemmelige kondis undersøkelsen på styremøtet sent torsdag kveld. En undersøkelse som skulle vise hvilken god form spillerene er i og hvilket unisont oksygen opptak gutta innehar. En undersøkelse som også skulle komme til å bevise at det er lengere mellom husene i Kokelv idag enn det var for ti år siden. "Skremmende lesning", sa NIL/Kil's nye Manager Kjetil Fredriksen etter å ha lest dokumentet, som også la til at det var som å finne ut i en alder av 34 at trapper ikke bare fører oppover. For undersøkelsen viser klart at det er store sprik i formkurvene til spillerne. 

Spillerne ble utrustet med pulsklokke, brun skinnvest og brooks tennissokker for å få maksimalt ut av undersøkelsen. Testen viste snart at Øystein Olsen's pulsklokke var reimet fast til et Gargo-sveitsisk urverk som bare gikk og gikk uten stopp. Olsen fikk også testen's klart høyeste poengsum. På en andreplass kom Neverfjord's svar på taffelsticksen, Frode Larsen. På den neste plasseringen kom Lasse Sørnes som ble båret hjem i en sort søppelsekk etter treningen. Pulsklokken som ved starten av treningen befant seg på håndleddet til Sørnes hadde på et merkelig vis flyttet seg fra hånda til ankelen i løpet av treningen. Den hadde stoppet på 273 i puls.

Cato Dypsvik's pulsklokke fant aldri noe puls etter den første runden. Mannen ble ærklert død ved rundt halv ni tiden. Men til Cato's hell og lykke før likbilen var på plass var det en observang sjel som stilte spørsmålstegn om en død mann kan spy. 

Gutta sier til avisen Norge blør at formen vil bli forbedret i løpet av en to måneders' periode. Vi håper også det.