JARI LITMANNEN & CO JOIKET I TAKT MED KAUTOKEINO

Holger Wickstrøm, Marius Bredesen, Espen Larsen og Jari Litmannen alias Lasse Hansen var toneangivende i treningskampen mot Kautokeino i helgen, som endte 1-1.

Kautokeino hadde i frykt for tap for "vårres gutta" fjernet de vanntette brune skinnbuksene til fordel for noen hvite fjærashorts. Men dette skulle ikke være nok for å tukte NIL/KIL denne helgen. Det var faktisk NIL/KIL som burde stukket av med seieren, men målstenger og tverrliggere var dessverre ikke på parti med "the good looking boys" fra Vargsundet denne dagen.  NIL/KIL's mulige trener Knut Hurti kunne etter kampen på en dårlig telefonlinje bekrefte at det var mye bra å ta med seg hjem i den rosa toalettmappen. "Det finnes mere teknikk og ferdigheter hær, enn i 97 utgaven av Stoke", la han til. Han berømmet forsvaret for en meget bra jobb, og midtbanen for gode ferdigheter, selv om han kunne ønske seg mere initiativ fra kantene. Spissene fungerte også bra.  Målet ble scoret av Holger Wickstrøm med god hjelp fra Lasse Hansen og Geir Odin Nilsen. 

 

Det er spesielt godt å se at Jari Litmannen-kopien Lasse Hansen snart er tilbake i storformen han en gang var i på 80 tallet. Hansen er rutine, teknikk og målmaskin i en og samme sardinboks, og med en skadefri sesongoppladning vil nok Hansen bli den største fisken til NIL/KIL til sommeren. Men NIL/KIL driver ikke bare å forer gamle torsker med spinat, NIL/KIL forer også egne oppdrettshyser som ser ut til å bli meget stor til sommeren. Marius Bredesen spiller mye bedre enn han synger og bowler tilsammen og vil nok bli en meget viktig brikke til sommeren. Sammen med Kenneth Dybvik, Robin Skog, Kenneth Aksberg, Kim Are Hansen, Vegard Paulsen, Adrian Dybvik og Krister Sørnes utgjør han den meget lovende unge løkstammen som er på tur til å spille seg inn på laget. Miks dette med rutine og du vil få Stoke's 76 utgave i klartekst. En bør også nevne at keeper Rune Mathisen igjen stod meget bra. Tor Espen Olaussen kom lørdag hjem med en fullbooket widerøe for å spille denne kampen, og overbeviste Hurti om at han er i god form. Det samme kan man si om broder "Arne Røder" alias Odd Arne Olaussen som denne gang fikk det røde kortet etter et par harde dueller med folk som hadde shorts helt ned til anklene.

 

Neste kamp er 17 mars mot Øksfjord.