KUN 1 NEGER PÅ BANEN DA NIL/KIL SPILTE TO TRENINGSKAMPER I HELGEN

Thomas Bjørnå blir regnet som det mest eksotiske NIL/KIL koalisjonen kan komme opp med på en kald vinterdag. NIL/KIL's eneste neger spilte langt ifra opp mot sitt beste, men fikk til ett og annet, blant annet et skudd rett på egen keeper.

NIL/KIL spilte i helgen to treningskamper. Den ene mot Rafsbotn på lørdag der heltene tapte 2-0. Den andre kampen gikk på søndag og var mot Alta. Stillingen ble til slutt 2-2 i det oppgjøret. Det var mange lyspunkter å trekke fram fra denne helgen, flere enn en har fingre å telle på faktisk. Thomas Bjørnå(bildet over) prøvde å vise hvor mange lyspunkter han kunne vise fram, men det ble ikke flere enn andre på laget klarte å vise, 10 var visst max. Bjørnå var i helga den eneste negeren som tuslet tuelangs på den store innendørsmatta i Finnmarkshallen,  og Bjørnå slet litt med mottak og pust, men var alt i alt fornøyd med hans egen innsats, sa han på flytende norsk etter kampen. I det mere blå-hvite hjørnet var det spesielt Kenneth Dybvik, Marius Bredesen, Torry Holmgren, Odd Arne Olaussen og Øystein Olsen som utmerket seg. Dybvik viste stor teknikk og ballfølelse på høyde med en aldrende pornostjerne, mens Bredesen viste at plasseringsevne og energi er like godt å ha i orienteringsløypa som på en innendørs fotballbane. Holmgren var på sin side et fryktet element for motstanderen, mens Olaussen og Olsen viste stor arbeidskapasitet. Ellers var keeper Rune Mathisen i godt slag.

På benken var det til tider større aktivitet enn ute på banen, og idet assistent-trener Ivar Sørnes blir bedt av dommeren i ren Tom Nordli-stil å entre tribunen, var aktiviteten på bristepunktet...  

Målene ble laget på eksemplarisk vis av Robin Skog og Lasse Hansen, to karer som nok kommer til å score mange mål etterhvert.

Det er nok ennå masse å gå på før laget tar sin endelige form, og det viktigste nå er å få en trener så fort som det bare er fandens mulig. Når dette er på plass, og laget har fått trent noen uker, så kommer muligens NIL/KIL til å være en kandidat til å ta seriegullet...