VEGAR HOLMGREN

VEGAR HOLMGREN, IKKE BARE PÅ KANT MED LOVEN, MEN OGSÅ KANT PÅ NIL/KIL!!

Vegar Holmgren har endelig meldt sin ankomst på treningene, og vil satse fullt til sommeren. Hær avbildet idet han avslutter en telefonsamtale med en politibetjent fra Sørumsand politikammer, som spurte hvor han befant seg pinsen 1999. Holmgren kunne opplyse at han på det aktuelle tidspunktet befant seg en plass krypende mellom Håja diskotek og Kaikanten.

Vegar Holmgren har alltid vært et farlig våpen for Kvalsund IL. Med hans høye toppfart har mannen som regel gitt motstanderne ei trist ræv å springe etter. Nå har han endelig valgt å ta fram skoene igjen for å satse for fullt mot sommeren for det sammenslåtte laget NIL/KIL. Dette er veldig gode nyheter for koalisjonen, og en kan dermed regne med rimelig høy føring på kanten til sommeren. Holmgren kommer antakelig til å slåss om begge kantpossisjonene, men vil antakelig bare kunne spille på en av kantene om gangen, blir det hevdet fra hold.

 

Geir Odin Nilsen, som også har begynt å trene etter et skadeavbrekk, hevder at Holmgren er den eneste på laget som kan pisse seg ut uten å bli våt i trusa, og etterpå springe fra hvem som helst med eller uten håndjern. Neverfjord fotball tror Holmgren kan bli et svært viktig kort til sommeren, og at det ikke trenger å stå noe i veien for at denne karen kan være det som skal til for å sende NIL/KIL til topps i divisjonen.

 

Til slutt en kanskje like god melding fra indre bane. Blodsbror Torry Holmgren har via interne rykter gitt beskjed om at han satser for fullt sammen med NIL/KIL. Ingenting kan vel være bedre enn det?.