KJETIL

KJETIL "LOMPA" HAFNOR KNAKK TÅ'A TIL LASSE

En sparker ikke i en frossen silosekk uten å ha på seg værnesko

Lasse Sørnes var ifølge ham selv på tur til å nå toppformen i forrige uke, men skjebnen hadde andre planer og stilte med en knallhard frossen silosekk på trening, som ikke Sørnes hadde regnet med. Kjetil Hafnor, mannen som blir regnet som det nærmeste en kan komme bevegelig granitt skulle være skjebnens ankermann i denne prosessen. Hafnor som ikke har tapt en eneste kne til kne duell på 22 år(da var Hafnor bare 26 år), skulle komme til å vise seg som en god tå til ankel duellant også. 

 

Treningen var på slutten da Lasse Sørnes mottok ballen 7 meter fra mål. Sørnes finter høyre, høyre høyre og går så til høyre, for så å tåe ballen i mål, men dessverre for formklumpen skulle ikke tåa tuppe til læret på fotballen, men kom heller til å treffe en ankel full av hard granitt. Det ble ropt nødrop i de kommende sekundene, for så å bli fulgt opp av en fengende rekke med uoversettelige bannskapsord på sjøsamisk. Senere i den påfølgende uken når hevelsen i tåa hadde gått såpass ned at det var forsvarlig å ta av fotballskoen kunne røntgenbilder avsløre at tåa var knekt. 

I en kommentar til avisen Norge blør, sier Kjetil Hafnor at det aldri var meningen å knekke noen tær, og at han har sendt en bukett med smørblomster til Lasse, som plaster på såret.

Lasse som nå tilbringer dagene sine på ukjent sted, sier via fax at han er tilbake innen en 3-4 uker i ennå bedre form....