NEVERFJORD

NEVERFJORD/KVALSUND MED NYSKAPENDE SHORTS TIL SOMMEREN!!?

Den spennende sammenslåingen av Neverfjord og Kvalsund krever et ennå mere spennende draktvalg. Spesielt spennende er de nye shortsene som er sponset av Hofseth & co i samarbeid med sor-bit's.

Lederne av NIL/KIL-koalisjonen har i hele natt sittet med tørrstirrede auarøyne og studert diverse sportsleverandører i håp om å finne den mest egnede kolleksjonen. En tårevåt Leder i fotballgruppa Kjetil Hafnor kunne tidlig i morges bekrefte at partene nærmet seg en løsning og at meglerne fra Kokelv hadde gjort en god jobb. Hafnor vil ikke ut med detaljer omkring avtalen, men kan røpe til avisen Norge blør at det hele ser veldig spennende ut. 

Men Neverfjord fotball's grevende gode journalister har i all hemmelighet fått tak i smuglede dokumenter fra møtet som helt klart viser at Hafnor har rett. Det blir spennende.

 

De nye shortsene som blir sponset av Hofseth & co i samarbeid med Sor-bit's ser veldig spennende ut. Shortsen er vanntett helt ned til 4 meter, og skal være tøyelig nok til å fordele testiklene på hver sin side av benet. Dette til stor jubel for laget's spillere. Den eneste negative kommentaren en kunne registrere blant de vi fikk kontakt med i dag, var fra Holger Wickstrøm. Holger syntes den så lit vid ut. Men vi kan opplyse at den kommer i 3 forskjellige størrelser. Minstemodell kalles AS(Asbjørn Svendsen)og AS-RF(Runar Fagerlund) visst du vil ha en lang versjon av denne størrelsen. KH(Knut Hurti), og den største modellen kalles KH EXSTRA.

 

Vi fant også dokumenter på at NIL/KIL koalisjonen har prøvd ut drakter med lav vindmotstand. Hær et bilde som må ha blitt tatt under møtet. I drakten kan en skimte Yngvar Holmgren og foran med luft i baken en vindfull Kjetil Hafnor. Se bildet under.