NEVERFJORD OG KVALSUND ENIGE OM Å SATSE SAMMEN!

Neverfjord IL og Kvalsund IL holdt onsdagskveld et hemmelig møte om mulig samarbeid i sesongen 2001. Det hemmelige møtestedet ble oppdaget av tyske turister på ferie på helt feil årstid. Dette bildet ble i all hast faxet inn til redaksjonen, og vi kan som det første nettsted noensinne vise fram et bilde der NIL og KIL samarbeider under ett og samme tak.

Sent onsdagskveld ble det klart, Neverfjord og Kvalsund kommer til å satse sammen i sesongen 2001. Dette ble klart på et hemmelig møte på et ukjent sted midt i mellom Neverfjord og Kvalsund. Hva som ble avgjort og uavgjort under møtet er ennå ikke lagt fram i klartekst, men små detaljer som om at hjemmekampene vil bli spilt annenhver gang i Kvalsund og Neverfjord ser ut til å være klart. Ellers er trenerspørsmålet like uløst som Kennedydrapet. Men i løpet av de neste ukene vil nok dette også være avgjort. Begge lagene skal være meget optimistisk og stemmningen er på lik linje med to nyforelskede 50-åringer uten potens. 

Hva laget blir å hete vil også være et spørsmål, men mest sannsynlig vil det bli NIL/KIL. Forslag som Myrvannssletta, Vidkun Pettersen og Sørøysund-kammeratene ble visstnok straks skrinlagt. Vi vil bringe dere mere når mere informasjon ligger på det kjølige bordet.