NEVERFJORD + KVALSUND = SANT ELLER USANT

Neverfjord's flotte omgivelser omslynget i skyggen av Kvalsundbrua. Er dette som å be Jesus flytte inn i gjesterommet til djevelen, eller er det et tegn på framtidig solskinnsfotball?

PS. Trykk på bildet og se bildet i full figur!!

Neverfjord og Kvalsund har lenge vært som salt og sukker i et glass melk, og nå kan det ifølge tynnslitte rykter ligge ann til at saltet har tynnet seg ut i melka og blandet seg med sukkeret. For ifølge avisen Norge blør og globale nyheter vil Neverfjord og Kvalsund stille et samlet lag under vinterserien i Alta. Slike nyheter er nok ikke enkelt å svelge for de mest innbarka patriotene, og resten av dette avsnittet bør nok leses med et glass iskaldt vann og en pakke globoid i nærheten dersom du er en av dem. For når var det sist himmelen og helvete slo seg sammen og spilte trekkbasun sammen i takt?. Ikke siden Jesus møtte Hans Arne Sørnes en sen vinterkveld på blodmyra(les da Jesus skulle komme til Kvalsund) i bare raggsokker har dette vært vitnet tidligere. En sindig mann i sin beste alder vil nok sette seg ned på favorittskammelen og undres, vil dette fungere?, for i følge årsboka er det over 20 år siden en Kvalsundværing har parret seg med en Neverfjording...

 

Vel, lapskausen har fungert snart i 200 år, og smaker fortsatt like treffende. Gulrota smaker fortsatt gulrot, Kålhode smaker fortsatt kål og krydderet lukter fortsatt parfyme for matkjennere. Blandingen mellom Neverfjord og Kvalsundspillere, pluss krydret med kortvokste byværinger burde ha en sjanse. Men problemene kan bli større enn kasserollen rommer. Vil Gulrota påberobe seg hovedsmaken siden den er best, eller vil kålhodet sette seg selv øverst?, og hva med krydderet?. Dette blir en kabal en ikke klarer å løse med en vri-åtter, eller en spar syver. Hær må det trekkes i røde løpere og finne fram til en riktig lederskikkelse som er større enn sin egen penis, og ha planene såpass klare at alle kan følge dem. Så kan dette bli meget bra. 

 

Hemmelige møter blir nå holdt i regi av begge lag, og foreløpig er de så hemmelige at ingen av lagene vet om dem. Lista vil nok ligge høyt når partene møtes, og sigarføringen den samme. Vi vil bringe dere alle detaljer rundt disse møtene når resultatene nærmer seg bordet. Så følg med.