"TORBERGSEN" INNFRIDDE MENS NEVERFJORD IL'S FØRSTELAG BLE SLÅTT UT PÅ MÅLSTREKEN

Lagleder Eirik Torbergsen var til tider godt fornøyd med innsatsen til spillerne på undercover laget "Torbergsen". Neste år vil rutinen i laget bringe oss til topp's hevder han.

Neverfjord's gutter stilte med to lag i året's juleturnering. Et lag sammensatt av spillere som har utmerket seg på trening eller blitt ringt opp dagen før, ledet av Yngvar Holmgren. Det andre laget som ble kalt "Torbergsen" var undercoverlaget til NIL, ledet av tidligere høyreback Eirik Torbergsen.

 

Innfridde lagene til Neverfjord?, stod prestasjonene i stil med "look" faktoren?, Ja helt klart. Laget "Torbergsen" innfridde forventningene i høyeste grad. Laget fullførte de innledene rundene uten høylytte skaderop og minimalt med teiping. Laget knuste også favorittlaget Reindalen skole 4-0. De tre andre kampene gikk noe tråere, noe som Torbergsen mente skyldtes litt forsiktig "gjæring" i føttene til enkelte spillere.

Neverfjord's førstelag ledet av Yngvar Holmgren ble slått ut på målstreken av "ulvene" i kvartfinalen. Holmgren sa etter kampen at hadde de vunnet denne kampen, så hadde de vunnet hele jævla skiten. 

"De to treningsøktan uka før turneringa kom godt med", sa Odd Inge Sandberg etter turneringa. Sandberg overbeviste alle motstanderne med god oppvarming, høyt veskeinntak og verneverdige finter.

Laget "Torbergsen" bestod av en del jokere. Torgeir Mortensen, Eirik Torbergsen, Raymond Fjellheim og Odd Inge Sandberg. Alle sammen gjorde en meget god figur. Men sistnevnte holdt på å sette mandarinen fast i halsen på lagleder Eirik Torbergsen da han startet oppvarmingen lenge før de andre gutta hadde fått på seg underbuksa, og satt venstre foten ut av senga. Sandberg startet dagen med trappeløp, høye kneløft, merkelige leggutstrekingsøvelser og Willy Railo på hodetelefonene, så en halvtime før kampstart begynte han med korte intervaller, hodet i klemme, Dr. Fritz Braun tantra-utstrekning og til slutt ett kvarter's besøk på det nærmeste toalettet. Når kampen var igang kunne man også se at dette ga resultater. Sandberg storspilte sammen med resten av laget, og det var kun små marginer(10-15 mål) som hindret laget i å gå videre i turneringen. Eirik Torbergsen sa etter turneringen at han har stor tro på at hans lag vil kunne komme til klare å vinne hele sulamitten neste år, nå som vi har fått rutinene på plass. Vi tviler ikke et sekund på Torbergsen sine uttalelser. Ellers ville han takke "prinsen" av Skaidiskogen og ridder av det ovale bord Stig Lyngmo for en strålende figur i mål for laget. 

 

Keeper på Neverfjord's førstelag Rune Mathisen viste på sin side hvilke enestående egenskaper han innehar innenfor stengene. Mathisen var en evig plage for motstanderne, noe som også holdt på å gjøre han et hode kortere da det svartnet for spisskjempen på laget til gamle ærverdige Stein. Mathisen var en "tørr" kommentar fra å slippe å bruke føttene ned trappenedgangen, men rutinen til Mathisen i slike situasjoner holdt han på bakken. Mathisen kom godt ut av situasjonen, både publikumsmessig og kommentarmessig. "Æ fikk slengt inn et par tørre, når det stod på som værst...", sa en fattet og blid Rune Mathisen etter tumultene.

 

Som en ekstra bonus til alle våre trofaste lesere har laget "Torbergsen" valgt å ønske dere alle et godt nytt år ved å legge ut et bilde av laget i posidur. Trykk på bildet og pust lettet ut...

"The boy's are back in town".