ESPEN LARSEN VANT NEVERFJORD IL'S ÅRLIGE REHABILITERINGS PRIS, DEN SÅKALDTE "HAS" PRISEN.

Espen Larsen bruker sine rehabiliteringsdager nede på Fuerteventura i regi av Neverfjord IL's manager Hans Arne Sørnes(HAS).

Hvem drømmer ikke om å være i Espen Larsen's trange underbukser i disse dager. Tenk å tilbringe en hel dag sammen med en brun og hoven løk i en underbukse løpende langs stranda i syden. For mange et mareritt, men for mange kvinnelige fans av "vårres gutta" en drøm. Larsen tilbringer nemlig dagene sine i svært klamme omgivelser nede på Fuerteventura på ordre fra Neverfjord's manager Hans Arne Sørnes. Larsen fikk tildelt året's rehabiliteringspris(HAS prisen) i slutten av November på grunn av sliten rygg og stive legger. I fjor gikk prisen til manager Hans A Sørnes selv, som ble sendt til et to måneder's ombygningsprogram, men i år altså har spaden falt tungt på stopper Espen Larsen. 

Med avreise forrige fredag fra Neverfjord ble Larsen sendt med båt til Lakselv, og derifra med postflyet til Kiruna. Så, dersom tidsskjemaet skulle holde, ta malmtoget til Narvik før han fikk satt seg på båten "Green Ålesund", som skulle frakte Larsen helt fram til Fuerteventura. Dagene nede i Fuerteventura skal bestå av hyppig skigang i motstrøm med ekstrem høyvann's shorts, samt en del triksing med egne baller i fjærasjø. 

Fuerteventura en plass med stor sjanse for mindre sandkorn mellom bjellene.

En uke etter avreise har det lykkes avisen Norge blør å få et etterlengtet intervju med pasienten selv. På en svært dårlig telefonforbindelse forklarte Larsen i klartekst at oppholdet så langt har vært en gedigen suksess. "Han søkksteike helv..., hær e varmt!!, Det e fan mæ så varmt at forhuden brætte sæ bakover helt inn til rota bare man stikk skankan på utsia døra. Ellers har løpinga langs strandkanten i trange høyvann's shortsa gått etter planen. Skigangen ser kanskje litt kjip ut for de lokale heltan hær nede, men når bjellen hæng å dingle fritt under shortsen, blir det som regel stille. No må æ stikke å slå på airconditionanlegget, æ kjenne nokka begynne å brette sæ bakover, ciao...".

Med disse velvalgte ord fra vår utsendte nede i Spania velger vi sette strek for denne reportasjen og ønske Espen Larsen et fortsatt flott opphold nede i sydlige breddegrader