YNGVAR HOLMGREN

YNGVAR HOLMGREN'S "JOKKA BROTHERS" TOK FØRSTE STIKK AV ROBBIE FOWLER STATUETTEN!

Ivar, Frank, Yngvar, Knut og Kimst'n alias "Jokka brothers" knuste all motstand på treningen sist og kunne forlate lokalet med Robbie Fowler statuetten høyt hengende over hodet.

Neverfjord's Manager Hans Arne Sørnes hadde fått høre via avisen Norge blør at treningene til "vårres gutta" bestod for det meste av slappe ankler, myke baller, stive muskler og skudd til side for mål, og for å få bukt med denne dårlige trenden måtte det motivasjon til, mente han. Sørnes tok da kontakt med Liverpool Fotall Club via noteringsoverføring, og ba om å få tilsendt den klassiske Robbie Fowler statuetten uten kul i buksa. Liverpool's Manager svarte via en dårlig fax-forbindelse at Fowler stauetten var på tur. Fowler statuetten blir nå tildelt det laget som vinner flest kamper på treningen, og laget får da ha den i en uke til neste trening.

 

Det første stikket om statuetten tok Yngvar Holmgrens "Jokka brothers", som sparket all motstand til side denne treningen. "Jokka brothers" slo "slappe kuker" 4-2 i finalen og kunne dermed slippe jubelen løs. Holmgren kunne etterpå fortelle til avisen Norge blør at det hele føltes fantastiskt, og at ord nå var overflødige. Det va som å vinne i bingo uten å skjønne hvorfor en sitter med en ganske hard løk under spillebordet....?, sa Holmgren etterpå. Statuetten får plass hjemme på soverommet, og når kona ikke vet det lurer jeg den inn under dyna for å imponere litt, avsluttet Holmgren før han takket for seg og gikk.

  

Holmgren viser stolt fram Fowler statuetten.