NEVERFJORD IL TILBUDT 149 MILLIONER FOR FRODE LARSEN!!

Frode "flo" Larsen er ikke bare en spiller som har vært i søkelyset hos Domen IL og Sirma IL. Nå har også Glasgow Rangers vist sin interresse og lagt fram et bud som strekker seg noen kroner over budene fra Sirma og Domen.

Neverfjord IL fikk sist torsdag en noteringsoverføring via fax fra den skotske klubben Glasgow Rangers, dær de tilbydde seg å kjøpe Neverfjords svar på Tore Andre Flo, Frode Larsen for den nette sum av 149 millioner. Neverfjord's Manager Hans Arne Sørnes kunne etterpå kommentere det hele til avisen Norge blør dær han trodde det hele var en dårlig spøk. 149 millioner for en spiller av Frode's kaliber måtte være et useriøst tilbud. Hær snakker vi blant annt om en gutt som er utdannet rørlegger, tidligere medlem i gruppen Hartless og som tross alt er på nippet til å få en fast plass på benken, og ikke minst har hatt mere spilletid enn Tore Andre Flo det siste året. Nei, 149 millioner kroner for en spiller av Frode Larsen's kvalitet er som å pisse blankt i Mjøsa. Alt for lite, hevder Sørnes.

 

Det har vært svært vanskelig å få en kommentar fra Larsen selv, men en kort og presis telefonsamtale fikk vi allikavel til sent i går kveld. Ring, Ring.....

-Hallo, vent litt. Kan dokker ringe igjen om en halvtime æ sitt på dass å skit...."klikk

 

Å etter en halvtimes venting i spenning fikk vi endelig kontakt med Larsen igjen. Vi spurte hva han syntes om tilbudet, "Æ tørka mæ i ræva med det....." Svar nok for oss.

Så til alle dere som var engstelige for a Frode Larsen skulle forsvinne ut av landet. LARSEN BLIR!!!