STR?MPEBUKSA HOLDT MEG OPPE P? BEINA

STRØMPEBUKSA HOLDT MEG OPPE , HEVDET LASSE. MENS JØRN STIAN IKKE FIKK NØTTENE OPP FRA DET KALDE GULVET...

De to første treningene i den nye sesongen ble ikke plaget av god kvalitet, men heller av stive føtter, myk overhud og triste taklinger.

Neverfjord IL har startet opp den harde høstsesongen med trening en gang i uken inne i Breidablikkhallen. Med trening to søndager på rad er det kanskje ikke så rart at enkelte spillere allerede merker hardkjøret. Lasse Sørnes hevdet etter sist trening at det var flere hull i strømpebuksa enn det var føtter å putte i dem, og at det var strømpebuksa som holdt han oppe på to ben de siste ti minuttene av treningen. Heldigvis har vi i Neverfjord IL fått sponset underbukser av Stål & Gummi i Alta, legger Lasse til idet han blir båret ut av garderoen med den minste skrumptissen i strømpebuksa's historie.

 

Jørn Stian Olsen fikk heller ingen knallstart på den nye sesongen. Olsen ble så stiv i leggmusklaturen at han ikke fikk løftet begge føttene opp fra gulvet samtidig. At bjellene frøs fast i det kalde gulvet var vel et resultat av det. Men stå på humøret var det ingenting å si på. Både Lasse og jørn Stian prøvde så lenge det lille overskuddet holdt. Melkesyra presset på som myk avføring etter en ukes behandling med lunelax, ble det hevdet.

Trener Knut Hurti var ikke nevneverdig imponert over kvaliteten, men hadde heller ikke ventet mer, sa han etter at også han måtte krabbe ut av banen med magen som det største støttepunktet. Det eneste gledelige med disse treningene var Øystein Olsen og Adrian Dybvik's frammøte. Begge gutta kommer fra Kvalsund IL.  Vi håper nå at gutta tar Neverfjord's røde drakt på seg til sommeren, sammen med andre Kvalsundværinger.