FAMILIEN BREDESEN'S "SOFT SLEIK" HEMMELIGHET ER AVSLØRT!

 

SENSASJON!

 

 

 

 

Marius og Petter Bredesen's klassiske sidesleik med en liten snert av fuktighet har vært gutta's varemerke de siste årene, men nå har hemmeligheten bak sveisen kommet ut..

I årevis har de andre spillerne på Neverfjord IL gått rundt i en symbiose og klødd hodet fullt av nedslitte neglebånd i forundring over den alltid perfekte sveisen til Bredesengutta. Hvordan får de det til? Hva er hemmeligheten? Og ikke minst hvordan beholde den samme looken etter 90 minutter's tafatt spill?

Men til slutt måtte hemmeligheten komme fram i det skjøre lyset, belyst av en 60 watt's illuminasjonspære. GUTTA BRUKER RØYKALAKS!!. Etter mange år's leting etter det perfekte hårmiddel har gutta i Bredesenklanen gått rundt og klødd seg på bjellene med løsningen i og på hodet uten så mye som å si et kvekk til de andre hva hemmeligheten var. Det var pappa Harald Bredesen som til slutt skulle komme til å røpe seg til avisen Norge blør i forrige uke. Bredesen avslører også hvordan gutta smører på "kremen". I yttergangen til Bredesen's henger det til hver tid en klam og våt røykalaks i en snor. Gutta tørker laksen over hodet idet de passerer utgangsdøra. Den må alltid tørkes fra høyre mot venstre røper Bredesen. På tur har gutta alltid en liten avskåret røykalaksskive i toalettmappa til bruk etter en eventuell dusj. Bredesen hevder også at det er store kvalitetsforskjeller på de forskjellige røykalaksene. Vi bruker for det meste Norwegian Salmon sine produkter, for de tåler ca 10 tørk per filet. Hjemmerøkt er litt tørrere og holder som regel til 4 tørk, hevder Bredesen. Idet vi forlater huset til Bredesen etter ett hyggelig intervju, prøver vi røykalaksen som henger ved utgangsdøra. Smører den klamme fileen over håret fra venstre mot høyre, og hvilken effekt!. Fem dager etterpå er det som å stikke hånda i en klepp med margarin når en fører den gjennom håret. Prøv selv. Vi bare må takke Bredesen's for denne fantastiske ideen...