BODØ GLIMT'S PUTTELAG SLO HFK I EN OPPVISNINGSMATCH SOM IKKE VARMET MERE ENN EN LONKEN ESSO PØLSE...

Neverfjord's trener Knut Hurti ankom Breidablikk stadion med sveisen greid mot sør-øst. Han forlot kampen med sveisen greid nord-vest og med en oppfatning av å ha overvært et opgjør mellom BUL's juniorlag og HFK's A-lag.

Bodø Glimt ankom Hammerfest via Luleå med express2000 for å spille oppvisningsmatch mot HFK på kunstgressmatta i Rypefjord, men burde nok blitt igjen i Haparanda for å spille puttekamp mot Yleenen's andrelag, for et tristere oppgjør på Breidablikk stadion må en nok helt tilbake til 1998 sesongen da Neverfjord tapte 7-1 for HFK's andrelag for å finne. Bodø Glimt ankom med B-laget sitt og hadde eltet "stjernene" hjemme for å spare dem for den sure vinden som blåste på langs av banen, sterk nok til å størkne sporadiske snørrklaser som krøyp ned langs munnviken på folk. Den eneste av de store som hadde tatt seg den lange bussturen opp var Tom Kåre Staurvik, som på sin side så ut som egoet hans hadde svelget en finlender på turen oppover. Mannen slo så mange feilpassninger at det til slutt ikke var flere kombinasjoner igjen å slå ballen feil. Så var det den hjemvendte helten Eivind Eriksen som har spilt to sesonger for Glimt som spiss og scoret 2 mål. Hær er det bare for alle 4.divisjon's lag med spisser med måltørke å ta kontakt, så har dere ennå en spiss med ennå større måltørke i stallen. For snakk om tørke!!!, ryktene skal ha det til at skoene nå er så tørre at når han går rundt i Bodø på en regnvær's dag så slår skoene gnister i den våte asfalten. Snakk om ørken....

Stillingen ble visst til slutt 5-3, eller 6-3 til Bodø Glimt's puttelag. Men honør til HFK's mannskap som stod på hele kampen mot et lag fra Bodø som mest så ut til å følge med at bussen ikke dro fra dem. Undertegnende prøvde etter kampen å få inngangspengene i retur på grunn av at varen ikke holdt hva den lovte, men mannen i luka svarte "Det gjør den aldri hær oppe....." Takk til Bodø Glimt som neppe trenger å komme å spille flere oppvisningsmatcher med putte laget sitt, for dårlige fotballmatcher trenger en ikke betale 60 kroner for å se, en kan se dem på Blodmyra i Neverfjord for 30 kroner.