STRIGE

STRIGE'S TIGRE SLO HAMMERFEST'S LØKSUTTERE 6-4 OG OVERTAR DERMED FAVORITTSTEMPELET FRA HFK!

Kvalsund's trener Jon E Strige har fått favorittstempelet hengende over den strie sveisen etter å ha slått HFK2 6-4. Neverfjord tapte på sin side 4-0 for Indrefjord.

En knipser ikke sand i ørret til en Kvalsundspiller før en har sjekket om han har tatt ut fingeren av det andre øret. Slik kan man kort oppsummere HFK2's spede forsøk på å senke tigrene på hjemmebane. Med brunkrem, rimix-solkort og wella hårfarve prøvde HFK2's løksuttere å senke Kvalsund som ikke var fullt så bleke som kaptein Holgeir Wickstrøm's legger så ut til å være. Trener til Kvalsund Jon E Strige kunne etter kampen bruke det kvarteret det tar for å få bukt med den strie sveisen til å forklare hvorfor akkurat Kvalsund kommer til å vinne serien i år. "I år blåser vinden i bakhodet på oss, og vi slipper sidevind og turbulens....". Vi klapper høyt og lenge for Kvalsund's enestående prestasjon mot HFK2 og ønsker de lykke til vidre i serien.

Dagen etter gikk Neverfjord IL på et besvikende tap mot Indrefjord. "Vårres gutta" tapte 4-0 i en kamp som ikke trenger videre presentasjon. Neverfjord's gutter stod som silosekker ute på et sandtak og så på Indrefjord's erfarne gutter spille fotball. En trenger ikke en lyspære på mer en 25 Watt for å gjennomlyse Neverfjord IL's innsats denne dagen. Noen kunne også etter kampen påpeke at banen i byen heller skulle vært eid og vedlikeholdt av gjenreisningsmuseet i Hammerfest, for det må jo være verneverdige skyttergraver som banen inneholder.

Les kampreferatet under denne linken: Kampreferater + humbugg

Uansett "vårres gutta" må reise seg før fredag for da kommer Havøysund's gutter på besøk