NY STRID INNAD I LAGET ETTER FOTOAVSLØRING!!

Hvem treffer ballen?

Et knakende godt skudd i stolpen og ut, var gjenstand for en knakende god diskusjon mellom blodsbrødrene Odd Arne og Tor Espen Olaussen etter trening...

Fotoapparatet, en glimrende oppfinnelse fra det forrige årtusen, og en glimrende intrigeløser. Helt siden Knut Albert Agfa en gang p? 1700 tallet bar apparatet rundt med hest og kjerre har apparatet vært i bruk for å ta bilder av nære slektninger, fjerne slektinger og døde slektninger, men i de siste århundrene har apparatet like gjerne vært i bruk for å avsløre spioner, horekunder og som i dette tilfellet falske påstander.

Stridens kjerne bestod denne gang av et stangskudd som var på nippet til å bli føre til en scoring. Skuddet var såpass hardt at en kunner høre tunge gisp og gnissning av tenner fra tilskuerne. Men hvem var det som skjøt?

Var det Tor Espen Olaussen som etter trening kunne tilføye at han hadde truffet perfekt på rista, eller var det hans bror Odd Arne som også påstod at han hadde klint ballen i stolperota.

Men akkurat som ugresset dukker opp i en smørblomsteng dukket dette bildet opp tatt av en amatørfotograf. Bildet viser klart og tydelig at det er Odd Arne Olaussen som treffer ballen og ikke Tor Espen. Er du av en annen oppfattning, ja så ta kontakt med oss via gjesteboka. Takk