KRAFTIG FOTSVETTE ETTER 3-2 SEIEREN OVER ALTA!!

Det sprutet smileboller da Yngvar taklet

Yngvar Holmgren kunne etter kampen kaste alle hemmninger og kalle seg matchvinner!

Neverfjord's gutter ankom Alta's storhall i tverr-stripete nylon stil-longser og baller store nok til å fylle et firemannstelt. En kunne merke på gutta at optimismen var langt høyere enn skjortekragen selv om Alta hadde lovet "vårres gutta" å stille med sitt antatt sterkeste lag denne dagen, det hadde også Neverfjord IL lovet Alta å gjøre...

Kampen ble spilt under to perioder på hver av dem 45 minutter, og Neverfjord var faktisk best i begge omgangene. Første omgang ble en omgang preget av mye kjemping på begge sider av de okkuperte områdene, og med klare nasjonalistiske motiv i tankene. Hvem var best? Hvem var størst og ikke minst hvem hadde retten til å heve hodet etter kampen uten å måtte stå til rette for det?.....Var bonden fra verdens navle bedre enn bonden fra Alta?

Ja, helt klart. Etter at Alta sjokkåpnet i andre omgangen med to raske scoringer måtte "vårres gutta" våkne opp fra dvalen og innse at poteten ikke vokser i underbuksa men i pløyd mark. Neverfjord begynte opphentingen med et glimrende kryssskudd fra Geir Odin Nilsen som forøvrig er på tur tilbake til "vårres gutta" fra HFK. Så gjorde Lasse Sørnes et soloraid og meislet ballen i mål bak en sjanseløs keeper, 2-2. Alta's beinete og senete spillere var nå lamslått og en kunne se at det ikke var lenge siden disse gutta sluttet med å ta morsmelkerstatning.

Så 5 minutter før slutt la Kim Stian Strømme en glimrende ball over til Geir Odin Nilsen som så la igjen ballen til Yngvar "yggis" Holmgren som dundret den i mål!!!!, 3-2 til Neverfjord.

Glade gutter ronker neppe

Til vesntre: to av kampen's beste spillere Marius Bredesen og Espen larsen. Til høyre en meget fornøyd Børge Nilsen etter flott innsats i målet.

En kan ikke trekke fram enkeltspillere i en slik stund bruker Drillo å si, det samme bruker damene å si til meg, sa en trøtt men fattet Espen Larsen etter kampen. Larsen hadde storspilt hele kampen som han fullførte til alles overraskelse. Men tittelenkampen's beste må nok Marius Bredesen ta på seg. Bredesen junior var hard som en knokkel i en bøtte med sik. Bredesen flerret til i taklingene og var et stadig uromoment for motatanderne.

Ellers må en berømme hele midtbanen for glimrende innsats(Lasse, Odd-Arne og Yngvar), pluss kantspiller Trond Martin og ikke minst dagens mestløpende Tor Espen Olaussen. I backrekka var Runar Fagerlund igjen perfekt sammen med sin nye makker Espen Larsen. Karl Inge Svendsen spilte igjen STOORT. På topp var Geir Odin Nilsen som vanlig et angrep for seg selv. I mål stod Børge Nilsen meget bra. Innbyttere Izmed og Kim Stian Strømme spilte også til ståkarakter