SCOOTERSTRID INNAD I LAGET

J?rn Stian og Vegard har samme scootere, men forskjellige meninger
Den interne scooterstriden i laget toppet seg sist trening da Vegard Johnsen(t.venstre) hevdet at Jørn Stian Olsen var smidig som et bjørketre i scooter løypa, og ikke noe betydelig raskere heller...

Interne stridigheter blir som regel ikke løst i pausene på trening, men sist trening var scooterstriden mellom Jørn Stian Olsen og Vegard Johnsen nær en løsning. Gutta strider om hvem som har best fart i sporet og når begge kjører Arctic cat ZRT 600 så er det klart at det ikke gjør dialogen mellom karene noe lettere. 

Sist trening startet rabalderet med en liten sleivkommentar fra Jørn Stian som for anledningen spilte på samme lag som hans erkerival. Etter å ha slått nok en håpløs ball i løperetningen til Vegard utbrøt han " Du Vegard, når æ ser dæ gampe etter ballen med den dær torskeaktige knæløftinga, så får det mæ til å undres på koffer du ikke spring på tur på fjellet istedfor å bruke scooter'n, fordi det går omtrent akkurat like sakte". Her var det klart at denne kommentaren falt i dårlig jord. Vegard var raskt borte på et øyelokk's avstand fra Jørn og svarte følgende. "Jørn, du lot kanskje ikke merke til at sist du va på scootertur så voks fan bjørketrærne fra dæ å den sure scooter'n din. Dessuten så e du den eneste scooterfører'n som æ vet om som ser på kalendern kor lang tid det tar fra Skaidibrua til Bjørnlia". Etter noen påfølgende kraftsalver som ikke egner seg på trykk roet gemyttene seg og karene kunne i regi av Steve Sørnes avtale et møte og en akstest på vidda om hvem som er best.

Neverfjord fotball kommer selvfølgelig til å være til stede under testen og vil bringe resultatet på bordet så snart det er avgjort. På bildet nedenfor viser Neverfjord fotball's scooter spesialister to forskjellige stil arter innen akstest.

Stil er viktig
Neverfjord fotball's beltedrevene spesialister viser her de to mest brukte stil artene under en akstest.

Til venstre kan vi se den klassiske "firtomm's klubbis" som er en litt sittende foroverlent stilling, som er ideel for førere under 160 cm med skinnlue. Til høyre kan vi se vår sjåfør vise en "stående nazist" som er en litt mere krevende tilbakeleende stilling, som er ideel for førere over 175 cm med topplue. Vår sjåfør legger her til at det er viktig at det er en 90 grader's vinkel mellom lårbeinet og ryggmargen, og at man har klar en liten svikt i knærne , for å ikke brekke lårhalsen. Det viser seg stor spenning til hvilke stil arter Jørn Stian og Vegard vil velge. Uansett, gjør deg klar for året's akstest!!!