FRODE LARSEN

FRODE LARSEN'S LAG STOD HELE TRENINGEN!!

Frode Larsen var toneangivende på treningen der hans lag kun tapte en kamp. Larsen kunne etter treningen innr?mme at han aldri har kunnet st? s? lenge... 

Trener Knut Hurti kom til søndags treningen med en gul notis lapp i lomma der det stod følgende: Husk å kjøpe melk, mel, druesukker, klepper til å ha i kleppmelk og et kilo potetmel. På den andre siden av lappen stod det "Husk å prøve å se ungdommelig ut selv om en er en gammel mann på 30", og nederst i høyre hjørne stod det "Vinner'n står". For dere som er såpass våkne at dere klarer å unngå å skalle hodet i dørstokken så betyr altså det at så lenge laget ditt vinner skal de spille neste kamp også. Det var her Frode Larsen og hans disipler gjorde det sterkt.

Nå skal det være sagt, at Frode Larsen og hans lag på treningen ikke var av den kaliberen som tisser på tøflene når de går på do. Nei, tvert om her var det snakk om å ikke skade tapeten. Med tidløse Yngvar Holmgren som den tankeangivende, Runar Fagerlund som den lovgivende, Frank Breivik som den fryktangivende, Frode Larsen som den toneangivende og gamle Ivar Sørnes som den destruktive på laget var det klart at dette var det perfekte lag.

Etter halvspilt trening kunne en se trener Knut Hurti notere med paintmarker ned at Frode og hans lag ikke ennå hadde tapt en kamp. Gutta stod fortsatt ute på gulvet, og lurte på hva de skulle ha på brødskiva til kvelds, men klar for en runde til. 

Når så treningen var over og 30-årige Knut Hurti hadde opptelling på antallt spilt/vunnet kamper så var det klart at det kun hadde vært et lag på treningen. Frode Larsen og hans mannskap hadde kun tapt en kamp på en og en halv time med 5 minutter's kamper. Så får vi se på tirsdag om det samme gjentar seg...