BJ?RN HUGO

BJØRN HUGO "LYNET" MORTENSEN SPRANG I 45 KM/T UNDER RADAR TEST PÅ TRENING!


Under den svært så ujevne fart's testen på treningen oppnådde Bjørn Hugo Mortensen en målt hastighet på 45 km/t, kun slått av en svevende Frode Larsen med sine 60 km/t....

Trener Knut Hurti hadde utstyrt underbuksen sin med en radermåler sist trening, og skulle med den måle hastighet på skudd, og hastighet på folk i farten. Del luktet høy prestige i luften, og gutta virket hovne som betente mandler før testen, men de hovne mandlene skulle fort svinne i halshullet til de mest optimistiske når resultatene kom på tavla.
    Lasse Sørnes ble ikke noe mindre hoven i kjertlene etter å ha vunnet skuddtesten klart med sine kanskje litt skuffende 112 km/t, tett fulgt av Odd Arne's 110 km/t.
    Men det var i løps testen de store resultatene skulle komme opp på tavla. Bjørn Hugo Mortensen presset måleinstrumentet til Knut Hurti til bristepunktet med å nå en hastighet på 45 km/t. Blant gutta som lå å presset hastigheten sin opp imot 15 km/t kunne en høre mumling og tisking om fusk i rekkene etter denne målingen , men Bjørn Hugo og Knut Hurti holdt på sitt og mente dette var riktig. Etter dette forsøkte flere av gutta desperat å tukte Bjørn Hugo's fart uten å lykkes. Noen prøvde til og med å springe med kompisen på ryggen for å se om det hjalp, men mislyktes. Testen ble stoppet og pakket ned da Frode Larsen svevde forbi måleinstumentet i 60 km/t.
    Trener Knut Hurti kunne etter treningen notere stolt ned i protokollen at vi har noen løpere i absolutt toppklasse.