ESPEN LARSEN HOLDT UT 6 MINUTTER LENGERE ENN VENTET, DA NEVERFJORD SLO HAVØYSUND 10-1!!

Espen Larsen har kr�ller...
Debutant Espen Larsen(bror til Frode Larsen) holdt ut overraskende lenge i helgens kamp. Larsen kunne entre benken etter 8 mintter spilt med skader som bildet viser....

Overraskende var det ikke at Neverfjord skulle slå Havøysund med 10-1, men at debutant og hurragutt Espen Larsen holdt ut i hele 8 minutter før han måtte bæres ut på benken kom som et sjokk på de fleste. For ingen hadde jo ventet at Larsen skulle klare å holde ut så lenge. Bookmakerene hadde satt 6 minutter som maksimum, noe de senere kom til å angre stort på.
Larsen forlot banen etter 8 minutter med følgende skader:

Skade:  Årsak:
1.Hoven ankel Vrikket foten da han trødde på liggende motspiller
2.Åpent blødene kjøttsår i kne regionen Landet på kneet etter å ha trødd på liggende motspiller, kan være herpes.
3.Krampe i stortåa Satt fast tåa i åpen cola flaske når han ble slept inn til benken
4.Fantasier i bussen til og fra Alta Mang en bolt historie som skyldes høy hurragutt føring

Bortsett fra en overraskende sterk debut av Eldstebror Larsen var det mye bra å ta fatt i. Mye bra angrepsspill fra "vårres gutta" førte i 10 scoringer. Bra forsvarsspill av hele backrekka førte til at det kun ble sluppet inn et mål på slutten av kampen.

T�ffe gutter spiller ikke lommetennis, de spillere lommebowling
Neverfjord's good looking boys. Fra venstre: Frank Breivik(1 mål), Jon Olaf Johansen(1 mål), Steve Sørnes(2 mål), Lasse Sørnes(3 mål), Petter Bredesen(2 mål) og Odd Arne Olaussen(1 mål)

Flotte scoringer kom på rekke og rad i helgens kamp, og ikke noe er bedre enn at det var hele 6 forskjellige målscorere i Neverfjord's røde drakter. Lasse Sørnes har ikke vært plaget med vind gjennom støvlene i det siste, men i helgen var gutten tilbake i bra form og kunne meddele oss at det blåste frisk bris gjennom lærreimene på adidas skoene. Sørnes scoret 3 flotte mål. Steve Sørnes tar av dær Raymond (x-ray) Fjellheim nådde bakken, nemlig på topp. Sørnes var påpasselig hele kampen og scoret 2 påpasselige mål. Petter Bredesen scoret dagens fineste med en knallheading fra 7 meter. Bredesen scoret også et til helt på slutten av kampen. Frank Breivik brøytet seg vei inne i feltet og labbet inn et mål etter en flott volley. Jon Olaf "joffa" Johansen lot heller ikke trusestrikken forbli tørr etter å ha headet inn et eksemplarisk mål i andre omgang. Odd Arne Olaussen dunket inn sitt mål på en straffe.
    Trener Knut Hurti kunne etter kampen meddele oss at han var svært fornøyd, og da spesielt med de 10 scoringene laget hans gjorde. Ellers ville han berømme Steinar Mathisen for en meget bra forsvarsjobb, samt Karl Inge Svendsen. Andre spillere som gjorde jobben sin bra var: Marius Bredesen, Frode Larsen(drog av 3 spillere nede ved hjørneflagget), Tor Espen Olaussen, Knut Hurti og Runar Fagerlund. Keeper Børge Nilsen kunne etter kampen tørke svette av panna med SAS bordservietter, og meddele at det var svært lite å foreta seg. Rune Mathisen kom inn som spiss de 5 siste minuttene og nådde å gå på løp et par ganger før kampens dommer blåste masakeren av.