STEVE SØRNES HAR FÅTT FART PÅ SINE 90 KILO!!

Steve S�rnes har f�tt igjen sitt gamle driv
Steve "B-man" Sørnes tok i helgen alle sine 90 kilo samtidig i bruk i kampen mot HFK. Sørnes scoret et mål og storspilte i kampen som endte 2-2.

Helgas kamp mot HFK var på forhånd spådd til å bli Vebjørn Rodahl's kamp mot Jon Rønningen på 1500 rygg, men Jon Rønningen overrasket alle og holdt ut i 90 minutter uten å få krampe i legger og lår. Neverfjord spilte med hjertet og var ifølge tilfeldig forbipasserende flere hakk bedre enn sin motstander både på "look", kraft, hodespill og ikke minst løk-lengde. "Vårres gutta" kunne forlate banen som klare vinnere, dog et 2-2 resultat.
    HFK ledet allerede 2-0 før de fleste av "vårres gutta" hadde nådd å passere bommen på sennalandet, og var ifølge assisterende trener Ivar Sørnes på kanten til å bare passere Finnmakshallen og heller delta i kretsrenn 5 km på ski Talvik.
Men heldigvis har gutta et hjerte av talg og muskler formet som tefat. Så "vårres gutta" reiste seg fort opp igjen.
    Kim Stian Strømme har ennå ikke støvsuget egen hybel, noe som ikke ser ut til å påvirke hans målscorer egenskaper. "Kimst'n" meislet inn ballen bak en sjanseløs keeper, 2-1.
    Steve Sørnes har lenge annonsert at han skal bli en habil storscorer, og endelig så det ut til at det skulle gå troll i ord. Sørnes kom alene med keeperen fra HFK, og var ikke snauere enn at han sparket inn ballen med tåa, mellom føttene til keeperen og i mål, 2-2. Dessverre scoret ikke Neverfjord flere mål, men gutta fikk absolutt ståkarakter av ledelsen.
    Dagen's overraskelse kom fra nyervervede Steinar Mathisen som spilte sin første kamp siden "Karesuando games" i 1984 dær han ifølge sikre kilder spilte en nokså habil kamp. men hær i Alta denne dag storspilte Steinar og var med på å bygge opp seieren over HFK.....uavgjort....
    Ellers var ledelsen godt fornøyd med innsatsen til alle spillerne som stilte opp på denne søndagen. Fra Rune Mathisen's til tider glimrende måte å la HFK spillere slippe å ta føttene fatt for å forlate hallen, men i stedet fly ut av den, og til Steve Sørnes, Jørn Stian Olsen, brødrene Bredesen og Olaussen's brother's målskapende egenskaper. Andre spillere som utmerket seg var: Karl Inge Svendsen, Frank Breivik, Runar Fagerlund, Frode Larsen.