YNGVAR HOLMGREN HAR BLITT STERKT PÅVIRKET AV BONDELANDET!

Yggis har kj�pt seg en 2WD
Istedet for å investere i en snøfreser har Yngvar gått hen og kjøpt seg en traktor.

Yngvar Holmgren er ingen gedigen snømokker sett i hans kone's øyne, og har ifølge huset's loggbok ikke vært i nærheten av å fortjene snømokkerens førstemedalje "den lille snøspade". For Holmgren har vært plaget av høye brøytekanter og gjensnedde dører til nå i vinter, og når sneskavla tettet igjen avløpet på gjestedoet, ja da hadde Holmgren og kona fått nok. I et frustrende øyeblikk i ren sinne over å ha måttet bryte seg ut av sitt eget hjem gjennom avløpsventilen på vaskerommet gampet Holmgren ned til byen for å kjøpe seg snøfreser, men dessverre var utvalget på høyde med egen iver etter å mokke 200 kvadratmeter med fokksnø.
    Så derfor tok Yngvar Holmgren med seg svigerboren over til Alta for å lete etter freser. Men hær er det klart at det må være en "missing link" en plass. For når Yngvar kommer hjem har han ingen snøfreser på tilhengeren, men har istedet for med seg en blåfrossen svigerbror og en traktor uten varmeapperat. Det var helt klart at når kona kom til å se dette kom hun til å få sjokk, eller rettere sagt kultursjokk.
    Senere på kvelden etter at gemyttene hadde lagt seg og sjokket til kona var gått over i en mild tilstand av krupp, fikk Holmgren vist fram traktorens fantastiske egenskaper i myk og hard snø, og en kunne ifølge tilfeldige forbipasserende se beundringen i øyegropen til kona når hun innså hvilken skavlekiller gubben hadde hentet hjem fra Alta. Så alt gikk bra til slutt.