HØY POTETMELFAKTOR I COMEBACKET TIL "PERSA"

Persa er en mann for fart og presisjon
Nils Per "persa" Mortensen er tilbake i stallen til "vårres gutta"

Etter å ha ligget i dvale noen år har endelig Nils Per "persa" Mortensen fått nok av å dagene dær 3-D briller og Lippo Lippi kassetter var dagenes høydepunkter. "Persa" har nemlig tatt seg det målet å klare å spille seg inn på lagoppstillingen til Neverfjord IL til sommeren. Mortensen som tidligere var en habil måljeger har de siste årene ikke preget skuddstatistikken på treningene til "vårres gutta", da han ikke har vært dær på noen år. Så derfor var dette et etterlengtet comeback fra en klassisker innen Neverfjord fotball's historie.
    Nils Per trappet opp på den første treningen med potetmel rundt anklene som måtte stappes ned i fotball støvlene med teskje, men innsatsen og håpet om å kunne nærme seg målet med et av sine skudd var fortsatt til stede. Flere skudd ble avfyrt, men ingen rakk fram til målet, potetmel anklene var bløte som pisket kakekrem og det var ifølge Nils Per som å slå fart i en bowlingkule med en stil-longs.
    Men etter å ha vært på sin andre trening så det hele noe bedre ut, og iløpet av et par uker kan en regne med å ha Nils Per "persa" Mortensen tilbake i gammelt slag. Vi gleder oss over comebacket og håper det varer lenge denne gang.