FRODE "RØRET" LARSEN KVITTERTE I TRENINGSKAMPEN MOT TVERRELVDALEN!!

Frode Larsen brifet i Alta
Frode Larsen penetrerte ballen i nettet bak en sjanseløs keeper!!

Neverfjord IL tok seg turen over fjellet for å spille treningskamp mot Tverrelvdalen, og kunne etter kampen slentre tilbake over fjellet någenlunde fornøyd. Etter en ufortjent 4-2 seier til familielaget fra Tverrlevdalen over "vårres gutta", kunne trener Knut Hurti bare bekrefte at å spille med broccoli i underbuksa ikke har noen virkning på kondisen, men har mere på innsatsen. Laget kjempet godt, og var uheldig som ikke vant, la han til idet han spyttet snusklumpen som var formet som et bilbatteri i søppeldunken.
    Frode Larsen(bildet) som viser at han kan strekke ut 4 fingre samtidig uten å få strekk i underlivet fikk en pangstart på vintersesongen. Larsen dundret inn det andre målet til "vårres gutta" etter at Odd Arne Olaussen og Jørn Stian Olsen hadde gjort et grundig forarbeid. Larsen holdt nesten på å lage et nytt mål noen minutter før slutt, men kom centimetre for kort. Larsen kunne etter kampen bekrefte at formen snart er dær, og at det nesten var mulig å forlate hallen uten å be om hjelp.

Bredesen spesial
Petter "soft" Bredesen fikk krampe fra lymfekjertlene og ned og måtte forlate banen 20 minutter før slutt. Før det rakk han å score et mål...

Etter et glimrende slått frispark fra Jon Olaf Johansen dempet Bredesen ballen innenfor 16 meteren og satte den kontrollert bak stengene. Bredesen gjennomførte nedtaket og avleveringen til 20 i stil, for stil er varemerket til unge herr Bredesen.
    Ellers var midtbanen med Olaussen brother's som de to pådrivende enhetene vedig bra, og best var lillebror Odd Arne som etter å ha vært uten fotballtrening i 6 måneder gjorde en knallkamp. Lasse Sørnes som også har vært uten trening på over 6 måneder virket nesten gravid dær han sprang. Sørnes virket tung og var på sitt beste de syv første minuttene.

Fakkan var myndig og nesten ufattelig god
Banen's beste Runar Fagerlund var både sterk og presis i sitt forsvarsarbeid. Etter kampen spurte Fagerlund dommeren om han kunne få med seg ballen som en suovenir, og det fikk han selv om ballen fra før av tilhørte oss.

Dagen's mann Runar Fagerlund var en såkaldt "forpult trækuk" for motstanderne dær han plukket ned den ene atter den andre ballen. Fagerlund var sammen med Jon Olaf Johansen bak i midtforsvaret svært så gode, og kunne koste på seg et smil som tok glansen av de blåe pumaskoene han i anledningen spilte i. Samtidig kunne Fagerlund røpe at å smøre vazelin mellom ballstenene ikke har noen virkning, men at en broccoli i underbuksa gjør underverker(Knut Hurti's hemmelige triks).
    Når laget får litt mere kondis inn under huden og mere trening på stor bane kommer nok guttan til å hamle opp med lag som Tverrelvdalen uten å ty til kramper.